Hacı Özkan

Hacı Özkan

Her şey Play-off için..

Her şey Play-off için..

Değerli Okurlar;

Aksaray amatör ligi A grubunda geçtiğimiz haftayı bay geçen takımımız Eskilgücü, bu hafta hayati önem taşıyan Eğitimspor maçına çıkıyor. A grubun en güçlü takımların başında gelen eğitim maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Play-off’a kalmamız için beraberlik bile riske sokarken, galibiyet aldığımız takdir de bundan sonraki maçlara daha rahat çıkmamızı sağlayacak. Bu zamana kadar gerek yönetim, gerek teknik heyetin ve gerekse oyuncuların verdiği emeği, soğukta antrenmanlarda çalışmanın karşılığını almamız için büyük fırsat. Averaj takımı konumundan dişli bir takım konumuna geldiğimiz bu günlerin karşılığını alma vaktidir. Teknik Direktörümüz Erkan Uygun’un yokluğunda bu takımı hep birlikte ayakta tutma günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Kendi içimizde dâhil olmak üzere, takım üzerinde oynanan oyunların ve spekülasyonlara son verme zamanıdır. Taraftarımızın desteği ile Eğitimspor’u beklemediği bir mağlubiyet tattırıp bozguna uğratmak kendi elimizde.

***

Köşe yazısına başladığım ilk günden beri her yazımda belirtiyorum, “antrenmanlara tam kadro katılıp çalışalım. Bu şekilde takım içerisinde uyum sağlanır, herkesin nerede ve nasıl oynadığı belirir, kondisyon ve fizik güçleri artar” dedikçe, takım bir bir eksilmeye başladı. Nedense benim yazılarımı göz ağırdı edilirken, kulüp yönetimin de telkinleri önemsenmedi. Bana tepki göstere bilirsiniz, elbette ki tepkilere açığım ama bana tepki gösterecek sadece antrenmana gelmeyip, maçlara gelen oyunculardır.

***

İlk yarının son maçına Eskil halkının desteğine ihtiyacımız var. Deplasman korkusu oluşturduğum amatör Lig’de üzerimize düşen her şeyi yapalım. Sportmenlik dışına çıkmadan, sevgi ve saygı çerçevesi altında ve Atatürk’ün, “Ben sporcunun zekiçevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” dediği gibi temiz bir maç olmasını dilerim.

13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 13’de Eğitimspor’la karşılaşacağımız maça taraftarımızın desteğini bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hacı Özkan Arşivi