Abuzuddin Kılfırça

Abuzuddin Kılfırça

İl gömleğiyle gerdeğe girilmez!

Nöğürüsünüz dedenizi hiç mi özlemediniz?

İnsan bir arar sorar dede dede nerdesin dede? Diye...

Guzucuklarım ben iyiyim emekliliği zevkini, sefasını sürüyorum. Arada haberfark okuyorum. Haa aman nazar değmeyin dede gözlerin hala sapasağlam görüyor mu diye, guzucuklarım belki evlenirim diye buraya poz verirken o 70'lik rakı şişesinin tabanı gibi kalın gözlüklerimi takmadım ama haberfark'ı okurken takmayı ihmal etmiyorum.

Guzucuklarım bizim Hilmi Yol birgün bana gelip dede biz de yazar ol didiğinde guzum aman yazarlık ayağa düştü dimiştim ama ayaktan da öte yirin dibine batmış.

Kendisini tanımam ama Erdoğan Kaya diye gazeteci gardaşımız bir yazı galeme almış. Bu yazıda Niyazi Alçay'ı uçurmak için zabak cimnastiği yapar gibi gendini esnetmiş, Şerafettin Başkan'ı yermiş.

Ben de şair-yazar olarak hemen şiir yazdım.

Yazarımız Erdoğan Kaya,
Gündem oluşturdu bu yazı bayağı
Yine de karizayı çizdirdin Kaya,
Al bu yazıyı nereye dayarsan daya.

Guzucuklarım şimdi Erdoğan Kaya'nın o yazısı başka bir tartışma yarattı. O yazıdan önce haberfark'ta eskilli rumuzuyla bir yorum yazılıyor. Şimdi dedeniz gibi bir çok insanda o yazıyı Erdoğan Kaya yazmadı mı şeklinde şüphe oluştu. Yav Erdoğan ben kimin yazdığını bilemem ama oğlum ıramedlik gara Ahmet Dayım öölee derdi. "el gömleği ile girdeğe girilmez" diye inşallah sen öyle itmemişsindir. Haydi çav

 

Bu yazı toplam 2226 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum