Keçiören Belediyesi gönül coğrafyasını genişletiyor

Keçiören Belediyesi gönül coğrafyasını genişletiyor

Keçiören Belediyesi, yerel ve ulusal ölçekte imzaladığı kardeş belediyecilik protokolleriyle yurtiçinde ve yurt dışında gönül köprüleri kurmaya devam...

Keçiören Belediyesi, yerel ve ulusal ölçekte imzaladığı kardeş belediyecilik protokolleriyle yurtiçinde ve yurt dışında gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Son olarak Trabzon Düzköy ve Amasya Göynücek ilçe belediyeleriyle kardeşlik protokolü imzaladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören Belediyesi olarak yurt içinde 95, yurt dışında ise 56 belediye ile kardeşlik protokolümüz bulunuyor. Bu protokoller sayesinde kadim belediyecilik anlayışımızdan istifade etmek isteyen belediyelerimizle ve belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Yenilikçi belediyecilik anlayışımızın yaygınlaşması için kardeş belediyecilik protokollerimizi yurt içinde ve yurt dışında artırmaya devam edeceğiz" dedi.

"Deneyimlerimizi paylaşıyoruz"

Başkan Altınok kendisini makamında ziyaret eden Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan ile kardeş belediyecilik protokolü imzaladı. Kardeş belediyeler ile şehircilik, kültür, iletişim, sanayi, ticaret, ekonomi, bilim, sanat, çevre ve turizm alanında iş birliği yaptıklarını söyleyen Başkan Altınok, "Yurt içi ve yurt dışı kardeş belediyelerimiz ile bölgeler arası dostluk ve tecrübe paylaşımına olanak sağlıyoruz. Şehirlerimizin kalkınması noktasında güzel çalışmaları birlikte hayata geçiriyoruz. Belediyecilik çalışmalarımız ve yerel yönetim noktasında deneyimlerimizi paylaşıyoruz" diye konuştu.

Keçiören Belediyesi gönül coğrafyasını genişletiyor

Keçiören Belediyesi gönül coğrafyasını genişletiyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat