Konya Başkent Hastanesi'nde 3 yeni bölüm!

Konya Başkent Hastanesi'nde 3 yeni bölüm!

Sağlık ve Eğitim alanında Konya’da bir çığır açan ve uzman kadrosu ile Kaliteli hizmet anlayışını 8.yılında da başarıyla sürdüren Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni açtığı üç yeni bölümde hasta kabulüne başladı.

Çevre il ve ilçelerden yoğun hasta talebi olan Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi, Konya’da önemli bir eksikliği yaşanan ve tüm kanserlerin tanı ve tedavisini gerçekleştiren Tıbbi Onkoloji, hamilelik döneminde, bebeklerde ve çocuklardaki kalp rahatsızlıklarını takip eden Çocuk Kardiyolojisi ve Çocuk Nefrolojisi bölümlerine da hasta kabul etmeye başladı.

Bu bölümler için şehir dışına gitmek zorunda kalan birçok hastanın Konya’da sağlık hizmeti alacak olması hasta ve hasta yakınları için önemli bir kazanç olacak.

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sait Karagül, vakıf üniversitesine bağlı, eğitim ve araştırma hastanesi olarak kaliteli sağlık hizmetini çeşitlendirerek, Konya ve çevresinin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ettiklerini belirtti. 

Başhekim Karagül, “Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Dr.Mahmut Gökdemir, Çocuk Nefroloji uzmanı Dr. Hale Sakallı ve Tıbbi Onkoloji uzmanı Dr. Emel Üçgün Çavuşoğlu’nun bilgi ve birikimleri ile Konya’ya hizmet vermeye başlamıştır” dedi.

Başhekim Karagül, kanser hastalıklarının erken tanı ve tedavisinde önemli bir bölüm olan Tıbbi Onkoloji’nin yanı sıra, küçük yaşlarda kalp rahatsızlıkları yaşayan çocukların ve yine çocukluk döneminde böbrek rahatsızlığı nedeniyle zorluklar yaşayan hasta ve hasta yakınlarına hizmet verecek olan bu önemli bölümleri Konya’ya kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 3273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık