MasterChef Konya'da: Çekilen bölüm bugün yayınlanacak

MasterChef Konya'da: Çekilen bölüm bugün yayınlanacak

TV8 kanalında yayınlanan yemek yarışma programı, "MasterChef Türkiye 2020"nin, 17. hafta, 119. bölümünün çekimleri Konya'daki tarihi Zazadin Han'ında yapıldı.

Tanıtım videosunda, yarışmacılar ve jüri üyeleri; Mevlana Müzesi ve Konya’nın tarihi mekanlarını gezdi. Yarışma ekibi ayrıca, Mevlana Türbesinde dua ederken, Türk-İslam tarihinin ünlü aşçıbaşı Ateşbaz-ı Veli’nin Türbesini de ziyaret ettiler. Zazadin Hanı’ndaki çekimlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da programa konuk olarak Konya’nın  yemek kültürü hakkında bilgi verdi. Program 12 Aralık Cumartesi yayınlanacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bilgiç, konuya ilişkin Merhaba Gazetesi'ne açıklamada bulundu. 

Bilgiç, "İlgili programda Konya'mızın yemek kültürü tanıtılacak, saray mutfağından örnekler sunulacaktır. Bu programın Konya'da çekilmesi için gerekli masrafı Konyalı sanayicilerimiz ve işadamlarımız karşılamıştır. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinden bu program için kanala ve ajansa bir kuruş dahi ödeme yapılmamıştır." diye konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 2596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat