Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Mutlu bir aile!

Mutlu bir aile!

 Kendisi Aksaray’da ikamet eder genç yaşta kaybettiği tek oğlu Abdullah’ın çocukları üzerinde bir babadan öte daha çok titrerdi.

Köyleri Sekerler’de, Eskil’de, Aksaray’da nerede rahmetlinin kendisini görsem yanında, kanatlarının altında torunlarından en az birisini görmek mümkündü.

Kazım Amca, Çocuğumu okutup ne yapacağım 5 dönüm pancar ekerim daha iyi şeklinde düşünen memleketim insanından farklılığını ortaya koyarak, torunlarının okutmak için ömrünü vakfetmişti.

5 torunundan 4’ü üniversite bitirip bugün Aksaray’da mesleklerinde söz sahipleri.

Kazım Mutlu Mimar,

Furkan Memiş Mutlu Avukat,

Abdullah Mutlu Doktor,

Mine Mutlu Öğretmen,

Ailenin tek okumayan ismi Neşe Mutlu ise Eskil’den çıkan ilk ve tek Milletvekili İsmet Gür’ün eşi.

Mutlu ailesi soyadlarını teyit eder nispette mutlu ve başarılı bir aile. Öte yandan Eskil’den ilk milletvekili çıkaran aile şimdi ikinci milletvekilini çıkarma yolunda…

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Cenap Aşcı ailenin bir diğer damadı.

Kendisi Aksaray Yeşilovalı olan Aşcı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü gibi gözde bir bölümü bitirmiş yurt dışında incelemeler ve mastır yapmış bir isim.

 EGO Genel Müdür yardımcılığı görevinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Aşcı aday adayları arasında dikkat çeken isimlerden birisi.

“Evlenene kadar memleketimi söylemedim şimdi Eskilli’yim diyorum” şeklinde esprisi ile Eskilliler’den destek isteyen AŞCI’ya tüm adaylar gibi kendisine başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi