Numune aksamayacak

Numune aksamayacak
Prof. Dr. Osman Yılmaz’ın görevi bırakmasının ardından Numune Hastanesi Başhekimliği’ne getirilen Op. Dr. Halil İbrahim Topatan, Numune Hastanesi güzel günlerin beklediğini söyledi.

Göreve geldikten sonra ilk işinin Türkiye’ye örnek olan projenin hayata geçirilmesi için çalışmak olduğunu söyleyen Topatan, “Bu projeyi tamamlamak burada görev yapan her arkadaşın hayali. Çünkü Konya böylesine önemli ve devasa bir proje ile Türkiye’ye örnek olacak. Tabi ki bu projenin hayata geçirilmesi ve en kısa sürede temelinin atılması için gayretlerimiz devam ederken diğer taraftan da kurum içerisindeki hizmetlerin aksamadan devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki günlerde ataması tamamlanacak olan ekip arkadaşlarım ile hem kurum içerisi hizmetlerin hem proje çalışmalarının aksamadan devam etmesi için el birliği içerisinde çalışmalara başlayacağız” dedi.
Numune Hastanesi içerisinde acil giderilmesi gereken sorunları belirlediklerini de dile getiren Topatan, “Bazı polikliniklerde yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmak için poliklinik sayıları artırılacak. Bunun yanı sıra semt polikliniği sayısını artırmak için yerel idareciler ile görüşmelerimiz başladı. Semt polikliniklerinin sayılarının artması ile hem hizmet vatandaşın ayağına gitmiş olacak hem Numune Hastanesi’nin yükü azalmış olacak. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra gerek acil servis çalışmaları için gerek diğer birim hizmetleri için yapacağımız bir takım yenilikler olacak. Bunları da çalışmalar tamamlanması ile duyurulacak. Bizim tek hedefimiz Numune Hastanesi’ne gelen vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamadan tedavilerini yaptırmaları gönül rahatlığı ile hastaneden ayrılmaları” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda şehit yakınları, gaziler ve 65 yaş üstü yaşlılar için güzel bir uygulamayı hayata geçirdiklerini de dile getiren Topatan, “Bir vefa borcumuz olan bu insanlar için hastanemiz bünyesinde VIP hizmet diyebileceğimiz bir uygulama başlattık Bu insanlarımızın hastanemizde işlerini daha kolay yürütmelerin sağlamak için kendilerine bir hostes eşlik edecek. Gerek poliklinik hizmetlerinde gerek kurum içerisindeki diğer hizmetlerinde kendilerine yardımcı olacak. Bu vatan uğruna canlarını veren evlatlarımızın geride bıraktıklarına, yine bu ülke için canlarını siper ederek gazi olan vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü büyüklerimize böyle bir hizmeti vermek bizim için bir vefa borcudur. Hastanede büyük bir özveri ile görev yapan tüm ekip arkadaşlarım ile Numune Hastanesini daha iyi yerlere getirmek için kolları sıvadık. Başarılı bir hizmet vereceğimize inanıyorum. Bu vesile ile benden önce görev yapan ve hastaneye sayısız hizmetler kazandıran tüm arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ALİ SAİT ÖGE Merhaba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.