Rock dünyasının efsane çocuğu…

… O rock dünyasının efsane çocuğu.

Bugün bilgisayarımda eski fotoğraflarıma bakınırken Amasra’da çektiğim bir fotoğraf geldi önüme… Ne günlerdi be! Sevgili kuzenim Mustafa Güçlü ile çıktığımız Türkiye turunda uğradığımız ilk adresti orası. Amasra güzel, hoş ve gezilmeye değer güzel bir yer fakat bizi oraya çeken en büyük etken ise Barış Akarsu olmuştu.

Amasra’ ya gidip Barış Akarsu abimin evini ziyarete ettiğimiz gün, Selahattin baba ve Hatice annem ile ettiğimiz sohbetin tadı hala aklımda. Fakat birde Barış abimizin yanımızda olmayışını düşününce ki hüznümüz olmasa…

Kimdir O

Güzel şarkılarıyla gönüllerimde taht edinen bu güzel insan nerdesin şimdi, seni sadece ben değil tüm dünya Türkiye hatta dünya seni özlüyor tatlı çocuk…

Bildiğiniz gibi Barış Akarsu, 2004 yılında “Akademi Türkiye” adlı yarışmaya katılarak şöhret basamağında bir kademe daha yükseldi. Samimi ve sevecen halini herkes anlamış ve o sürmeli güzel gözlerle Türkiye’nin kalbini kazanmıştı. Akademi Türkiye yarışmasında birinci olan Barış abimiz gerçekten bunu hak etmişti. Birde bilmenizi istediğim bir şey var; “Barış Akarsu, yarışmadan kazandığı plaket ve hediyeleri almamış ve orada onunla birlikte yarışan yarışmacı arkadaşlarına hediye etmiştir.”

Islak Islak

Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine?

Barış Akarsu, Cem Karaca’nın Islak Islak adlı şarkısına kendi yorumunu katarak okumuş hatta o şarkıyı kendi imzasıyla bize sunmuştur.

Dalgalı saçlarını özledik…

Yalancı Yarim

Sürmeli, sadece şarkı söylerken değil oyunculukta da ustalara taş çıkarttı. Yalancı yarim dizisindeki zengin ve aşkı için fakir çocuğu başarılı bir şekilde canlandıran abimizi özledik…

Unutuyor muyuz?

Barış Akarsu şöhret olduğunda evet kendisini sevdirdi ve bir sürü hayran kitlesine ulaştı. Fakat günümüzde sanki birazcık unutuldu?

Televizyon kanallarında saatlerce gösterilen Barış Akarsu’ya şuan neden çok daha az yer veriliyor…

Saatlerce canlı yayın araçlarıyla Bodrum’da hastane önünden yayın yapan onca basın mensubu arkadaş ve TV kanalları şuan nerede?

Peki ya siz?

Hani sevginiz?

Hani nerde onun müziklerine eşlik eden siz?

Hani nerede hastane önünde ağlayan siz?

Hani nerede televizyon karşısında ondan bir haber duymak için bekleyen siz?

Hani nerede Barış Akarsu diyen siz?

Peki ya Hani “ ASLA UNUTMAYACAĞIZ!” diyen siz…

“Sözünüzü tutun ya da tutamayacağınız sözleri bir daha vermeyin…”

Unutmayın ki Barış Akarsu bedenen bir yolculuğa çıkmış olsa hala kalbimizde…

Yerin mekanın cennet olsun Barış abi…

Sürmeli gözlerini ve dalgalı saçlarının ardındaki o güzel ruhu özlüyoruz…

Barış Akarsu abimizin de dediği gibi "Kalbinizden sevgiyi hiç eksik etmeyin, çünkü sevgi her şeyin anahtarıdır ve paylaştıkça çoğalır…"

 

Bu yazı toplam 2030 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.