Sigaradan kolay kurtulma imkanı

Sigaradan kolay kurtulma imkanı
Özel Anadolu Polikliniği’nde uygulanmaya başlanan Mora Terapi sistemi ile günlük 3 paket sigara içen tiryakilerin bile sigaradan kurtulma süresi bir seans ve 50 dakika.

Özel Anadolu Polikliniği’nde bir süre önce kurulan sigara bıraktırma ünitesi, Mora Terapi sistemi ile kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Günde 3 paket sigara içen tiryakilerin bile tek seansta sigaradan kurtuldukları sistem sayesinde 8 ay gibi sürede sigarayı bırakanların sayısı 500 sınırına dayandı. Mora Terapi sisteminin sigaradan kurtulmada en etkili yol olduğunu ifade eden Anadolu Polikliniği Terapisti Fatih Yılmaz, Mora Terapi ile sigara bıraktırma başarı oranının yüzde 90 olduğunu söyledi.
MORA TERAPİ RAHATLATIYOR
Mora Terapisi ile sigaradan kurtulmanın tek seans ile mümkün olacağını ifade eden Yılmaz, “İnsan vücudunun tüm işlevlerinin birbiriyle uyumlu olarak çalışmasını sağlayan ve tüm vücudu kapsayan üst düzey bir iletişim sistemi vardır. Mora Terapinin etkisi, sistemin işleyişindeki normallik halinin, ‘Nikotine ihtiyaç olmaması durumu’ olarak kodlanmasıdır. Tedavi sonunda herhangi bir şey değişmemiş gibidir ama zaman ilerledikçe kişi bir şeylerin farklı olduğunu ayırt etmeye başlar. Tedavinin etkisini sigaraya karşı bir aldırmazlık hali olarak da açıklayabiliriz. Kişi seans bitiminde sigara ihtiyacı hissetmeme halindedir. Her şey normaldir ve bu normallik halinin içinde artık sigara yoktur” dedi.
VÜCUT NİKOTİNDEN ARINIYOR
Mora Terapi sigara tedavisinin fiziksel bağımlılığın oluşturduğu sigara isteğini azalttığını ifade eden Yılmaz, “Daha önce alerji tedavisi için kullanılan Mora Terapi Cihazı ilk kez iki yıl önce sigaraya karşı denendi. İki yıl gibi kısa bir sürede Avrupa’da özellikle Almanya, İngiltere ve Polonya’da yaklaşık 10 bin kişi üzerinde yüzde 80–90 gibi başarılı sonuçlar elde edildi. Etki genel olarak sigaraya karşı bir olsa da olur, olmasa da olur halidir. Bu sistemde titreşimler vücuda Bicom 2000 adlı bir cihazla veriliyor. Yöntemin esası vücudun bozulan elektromanyetik alanının düzeltilmesine, bağımlılık yapan maddenin vücuttaki frekansının ortadan kaldırılmasına dayanıyor. Kirlilik yaratan nikotin ve çeşitli maddeler ortadan kaldırılınca vücut temizlenmiş oluyor” diye konuştu.
KAFANIZDA TARİHİ BELİRLEYİN
Seans öncesi ilk olarak kişinin kafasından sigarayı silmesi gerektiğini özellikle isteyen Yılmaz, “Tiryaki öncelikle kendisi sigarayı bırakmak için bir tarih belirlemeli. Ama bu tarihin stresli günlere gelmemesinde fayda var. Hazırlık döneminde sigarayı azaltmanız gerekmiyor. Aksine istediğiniz kadar içmenizde fayda var. Bütün bunları yaptıysanız Biorezonans yöntemine hazırsınız demektir. Sistemin başarı olması için kesinlikle seanstan önce alkol almamak ve son altı saat içerisinde kahve içmemek gerekiyor” dedi.
İLK 48 SAAT BAŞARI İÇİN ÖNEMLİ
Sistemin işlemesi ve seans hakkında da bilgi veren Yılmaz, “50 dakikalık titreşim seansından sonra göbeğinize yakın bir noktaya, siz cihaza bağlıyken cihazda yükleme yapılmış bir cip yerleştiriliyor. Cip bir ay kadar üzerinde kalıyor. Yöntemin etkisi uygulamayla birlikte başlıyor fakat tam etkinin ortaya çıkması için uygulamanın üzerinden 48 saat geçmesi gerekiyor. Biorezonans yönteminde ilk 48 saat önemli. Ayrıca bu süre zarfında günde 2–3 litre su içmeniz şart. İlk birkaç gün teninizin yağlanmasını, sigara ve kül kokmasını da göze almalısınız. Bu etki nikotinin ve diğer zehirlerin vücudunuzdan atılmasının bir sonucu. Bütün bu sürecin ardından burnunuza sigara kokusu geldiğinde hiç sigara içmemiş bir insanın reaksiyonunu vereceğiniz ve nikotin alma isteğinizin ortadan kalkacağını iddia ediyoruz” şeklinde konuştu.
BİR AYLIK SİGARA PARASI KADAR
Mora Terapi sistemi ile sigarayı bıraktırma ücretinin 250 TL olduğunu da belirten Yılmaz, “Bu rakam toplu gruplar için 200 TL’ye indiriliyor. İlk seanstan sonra 3 ay boyunca ek seanslar ücretsiz oluyor. 3 ay sonra sigara içme isteği yeniden hissedilirse bir yıl boyunca seanslara devam edebiliriz. Bir yıllık seans ücreti ise yüzde 50 indirimli. Ayrıca hayatınızda önemli bir yer tutan sigara ortadan kalkınca ciddi bir boşluk yaşayacağınız için uygulama sonrası psikolojik destek hizmeti de veriliyor. Mora sigara tedavisi seansının etkisi kişinin psikolojik durumundan bağımsızdır. Ancak nikotin denilen uyuşturucu maddeden tam olarak kurtulabilmek yine de psikolojik yapıya bağlıdır. Mora ile nasıl bir değişim olursa olsun kişinin bağımlılığına son verip vermemesi her zaman kendi seçimidir. Sigara tedavisinde kişinin sigarayı, ‘Kurtulmak gereken bir dert’ olarak görmesi zorunluluktur” şeklinde konuştu.
‘GÜNLÜK 3 PAKET SİGARA İÇİYORDUM’
Uzun yıllar tiryaki olduğunu ve günde ortalama 3 paket sigara içtiğini söyleyen polis memuru Uğur Yılmaz ise seanstan sonra sigara isteğinden kurtulduğunu söyledi. İlk olarak girdiği seanstan sonra yaklaşık 8 ay sigara içmediğini ifade eden Uğur Yılmaz, “Sigaradan tamamen kurtulmak ve tedavinin başarılı olması için ikinci kez seansa girmek istedim. Bundan sonra inşallah sigaradan kurtulacağıma inanıyorum. Mora Terapi sistemi sayesinde günde 3 paket sigaradan kurtuldum. Hem sağlık hem maddi olarak büyük bir rahatlık içindeyim. Sigaradan kurtulmak isteyen herkesi bu tedavi yöntemine gelmelerini tavsiye ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.