Teknoloji şenlikleri düzenlendi

Teknoloji şenlikleri düzenlendi

Hüyük ve Derebucak ilçelerinde ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı teknoloji tasarım ve resim ürünlerinin görücüye çıktığı sergi büyük ilgi topladı.

Konya'nın Hüyük ve Derebucak ilçelerinde ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı teknoloji tasarım ve resim ürünlerinin görücüye çıktığı sergi büyük ilgi topladı.
Hüyük Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilerin, eğitim yılı içerisinde derslerde hazırladığı görsel sanat ve tasarımlar, açılan teknoloji şenliğinde sergilendi. Sergide öğrencilerin icat ve buluşlarından oluşan tasarımlar da dikkat çekti. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen serginin açılışını İlçe Kaymakamı Yasin Yunak, İlçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş ve Garnizon Komutanı Rüstem Erdoğan birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından protokol ve katılımcılar sergiyi gezerek öğrenci ve öğretmenlerden eserler hakkında bilgi aldı.
Derebucak ilçesinde açılan teknoloji tasarım ve resim sergisi de büyük ilgi gördü. Şehit Hüseyin Albaşgil İlköğretim Okulu'nda, teknoloji tasarım ve okul öncesi eğitim alan öğrencilerin 2010-2011 eğitim dönemi içerisinde hazırladığı teknoloji tasarım ve resim ürünlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Derebucak Kaymakamı Oktay Ateş, Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, bazı daire amirleri, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.
Okulun ek bina kısmında açılan serginin 20 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat