Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Turnuva

Turnuva

3 grupta 17 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvayı yapılan açıklamalarda; Eskil Belediyesi ile Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol (HİF) departmanı birlikte yapıyor. Turnuvada yaşanan sıkıntılar geçen gün haberfark.net’te yer aldı.

 

İşte turnuvada görev alan spor gönüllülerinin dile getirdiği sıkıntılardan bazıları

Saha rezalat! Bırakın top oynamayı bu sahada yürümek bile mümkün değil. Tamamen çamur deryası.

 

İki takımın seyirciyi tribüne yan yana alınıyor. bu durumda maçlarda istenmeyen bir olay yaşansa orada olan bin kişiyi kim kontrol altına alacak?

 

Duş imkanı yok Maçlara Eskil’in çeşitli yayla ve köylerinin yanısıra Konya ve Aksaray’dan sporcular geliyor, Aksaray’dan hakemler geliyor. Sahada 90 dakika ter döken sporcular o terle ve çamurlu halleriyle taa evlerine kadar gitmek zorunda kalıyorlar. Öte yandan bırakın duş almayı sahada elimizi yıkayacağımz su bile yok.

 

Tuvaletler çok pis Tuvaletlerde ve tesisin diğer yerlerinde çeşmeler donduğu için ne yazıkki elimizi yıkayacak su bile yok. Ve su olmadığı için tuvaletler çok pis, ayrıca bu durum insan sağlığı için de tehlikeli.

 

Soyunma odaları buz gibi soğuk Soğukta sahada ter döken sporcuyu buz gibi soğuk soyunma odası bekliyor. En azından odalara ikişer tane elektrikli soba bırakmak çok mu zor?

 

Arabaların girdiği yol batmaya müsait

 

Evet bunlar maçlarda görev alan isimlerin söylediği sıkıntılardan bazıları. Bu turnuva yukarıda da ifade ettiğim gibi Eskil Belediyesi ile HİF ortaklaşa düzenliyor. Turnuvaya katılan takımlar 250’şer Lira da katılım ücreti veriyor. Benim merak ettiğim husus Belediye ve HİF’in turnuvaya katkılarının ne olduğu?

 

Burada da yaşanan olumsuzluklarını bir kısmı belediye imkanları ile giderilebilirdi ki! Söz konusu haberden sonra Belediye’nin bazı sıkıntıları giderdiğini öğrendim memnuniyet verici, ayrıca burada yaşanan olumsuzlukları Eskil Belediye Başkanı Sayın Niyazi Alçay’a ihale etme gibi bir niyetim yok. Çünkü yakından biliyorum sahadaki eksikliklerin giderilmesi ve sahanın çimlendirilmesi noktasında uzun zamandır çaba gösteren Eskilgücü yöneticileri başta Saygıdeğer İl Genel Meclis Üyelerimizden olmak üzere gerekli desteği bulamadığı bir gerçek.

Yani Eskil’imizi fedakarca temsil eden Eskilgücü bütün maçlarını bu şartlar altında yapıyor.

Evet o haber Eskil’de futbol adına yaşanan bütün sıkıntıların bir başlangıcı kabul edilir ve yaşanan bu sorunların bitmesi için ilk adım olur.

 

Buradan bir kez daha turnuvada mücadele eden bütün takımlara ve sporculara kazasız, belasız bir turnuva ve başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi