Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Eskil TOKİ’de oturanların istekleri

Eskil TOKİ’de oturanların istekleri

 

Bu dönemeçte siyasiler ziyaretlerini sürdürüyor, Vatandaş’ta siyasileri gördüğü yerde taleplerini iletiyorlar. Bu Türkiye’nin her yerinde aynı söylememe gerek yok herhalde, bu durum gayet doğal olduğunu düşünüyorum.

İşte bu süreçte de  zaman zaman mail ve mesajlar alıyorum.  Bu mesajların içerisinde eleştiride alıyorum, tebrikte… 

Bu da bu işin cilvesi.

Buradan yazılarımı okuyan, eleştirilerde bulunan tüm değerli okurlarıma teşekkür ediyorum.

Hep kendi fikirlerimizi değil bazen okurlarımızın görüşlerini de dillendirmek gerekir diye düşünenlerdenim.

Geçen bir okurumdan bir mesaj geldi.

 Eskil TOKİ ile ilgili bir mesaj  O mesajda...

“Sayın Mustafa Bey, yazılarınızı beğenerek okuyorum ve sizi tebrik ederim, yalnız göremediğiniz bazı konular var ki, naçizane hatırlatmak istedim bunda duyarlı olacağınızı umuyorum, TOKİ’de toplam 112 hane var merkezden buraya araç maalesef yok gitmek isteyen 10 TL. Taksi ücreti ödemek zorunda kalıyor, TOKİ’yi ara sıra ziyaret edin görünki yorumlarınızı yazılarınızı bunlara göre yazarsanız daha iyi olacağı kanaatindeyim, burada bakkal bile yok ekmek almaya bile merkeze gidiyoruz, siz tahmin edin artık, bu seçim arefesinde yazılarınız ile bunlara da değinirseniz sevinirim.”

 Evet Bu yorum üzerine bir araştırma yaptım  okuyucumuz Haklı gerçekten TOKİ'de ulaşım sorunu var, durak sorunu var buna nasıl bir çözüm bulunabilir diye düşünürken Başkan Alçay'ı aradım bu konuyu açtım. Konuşmasında o da bana TOKİ ile ilgili projesinden bahsetti.

 Başkan Alçay'ın TOKİ ile ilgili Projesini kısaca aktarmak istiyorum

Başkan Alçay konuşmamızdan bir kısmını aktarmak istiyorum.

TOKİ’de çoğunluğu memur olmak üzere birçok kardeşimiz oturuyor bunların farkındayız, Yeni dönemde de TOKİ’deki vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz olacak madem sordun bende sana bunları kısaca açıklayayım dedi.

TOKİ’ye giden yol ile ilgili çevre düzenlemesi yapacağız,
Yeni bir araç alınarak Günün belli saatlerinde servis hizmeti sunacağız. şeklinde ifade etti.  Ayrıntılarını yakın bir zamanda açıklayacağız.

Bakkal ile ilgili konuya ise görüştüğüm kişiler tutmadı. Herhalde maliyeti karşılamıadığını ifade ettiler.  Bakkal konusu ile ilgili şimdilik yapılabilecek bir şey yok

Kısaca Özetleyecek olursak ben TOKİ'yi bir memur kenti olarak görüyorum. İlçemiz dışından oraya gelen misafirler olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla Misafire hizmet esastır. Umarım TOKİ liler  talep ettiği hizmetleri alır. Alırsa'da bundan mutlu olurum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Mustafa Bozdağ Arşivi