Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Eskilli’nin, “Memleketine Yatırımı ilgi görmüyor…”

Bu Cumartesi Aslen Eskil Böğet Köyünden olan ve Konya’da Lüx inşaat firmasının sahibi olan Genç Kardeşimiz Hasan Özğan  Eskilde faaliyete geçirmeyi planladığı Eskil Lüx yaşam merkezi  için sürpriz hediyelerin verildiği bir tanıtım toplantısı  düzenledi.

Hasan kardeşimiz, “Hizmetlerin en güzeli memleketine yapılan hizmet” için çıktığı bu yolda tanıtım toplantısına Eskilimizin Protokolü, muhtarlarımız davet edilmesine rağmen

Ne Belediye Başkanlarımız,

Ne İl Genel Meclisi üyelerimiz,

MHP hariç Ne siyasi parti İlçe başkanlarımız, Bir not MHP heyeti İlçe Başkanı Mustafa Güdendede ve Ülkü ocakları Başkanı Mehmet Meral katılım göstermişlerdir.

Sivil Toplum kuruluşlarından Esnaf Odası Başkanı Abdul Kadir Karakaya ve ATSO Meslek komite başkanlarından Gürsel Özkan, Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan, Eskil Eşmekaya Derneği Başkanı Cengiz İriş   dışında bir katılım olmamıştır.  Programın ilgi çeken konuğu ise Eski Belediye Başkanımız Şerafettin Meral’dı. Başkan Meral her zamanki gibi formunun zirvesinde idi.  Başkan Meral Eskil içi bu tür yatırımların önemine vurgu yapan kısa bir konuşma yaptı.

Programa katılan vatandaşlar ise böylesine güzel bir proje tanıtım toplantısına protokolün ilgi göstermemesine sitem ettiklerini duydum. Bu projeyi Eskilli biri değil, yabancı biri olsa her türlü imkan seferber edilirdi. Konuşmalarına şahit oldum.

Sonuç, Hasan Kardeşimiz güzel bir kurumsal kimlik adı altında güzel bir proje için yola çıkmış, Kontv ve anmeg ajans temsilcileri projenin tanıtımı için güzel bir haber yaptılar.  Haberfark.net ‘te sürekli bölgemizin tanıtımına katkı yapan güzel haberlere imza attı.

Program, Mevlüt Keskin’in güzel sunumu ile gerçekleşti.  Hasan Özgan ise Memleketim için her türlü güzel hizmeti getirmek için  çalışmalarıma devam edeceğim dedi. 

Ne diyelim bu güzel projenin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum

Bu yazı toplam 1447 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum