Mustafa Bozdağ

Mustafa Bozdağ

Kaybeden olmayacak, Kazanan Eskil olacak...

Kaybeden olmayacak, Kazanan Eskil olacak...

Yerel seçimlerde son günlere girildi. Zaman Zaman görüşme yaptığım kişilerin ortak görüşü  demokratik bir seçim süreci yaşandığını ifade ettiler. Bende bundan oldukça menmun oldum diyebilirim.  Demokratik bir seçim süreci yaşatan tüm adaylara teşekkür ediyorum.

 



       Buradan şunu açık yüreklikikle belirtmek isterim ki tüm adaylar birbirinden değerli, Saygı duyulacak insalar Bunu öncelikle belirteyim.


       Hepsi;

       Bu yola baş koydular,
       Hepsinin birer hedefi var
       Vakitlerini harcadılar,
       Para harcadılar,
       Düğünde bulundular,
       Cenazalerde bulundular
       Her türlü etkinliğe katıldılar

     İşini gücünü bırakıp seçim çalışmalarını yürüttüler. Hepsi halkın önünde projelerini, görüşlerini, sundular. Bundan sonra iş Halk'a düşüyor, Halk bir iradedir. O irade kimi işaret ederse o iradeye saygı duymak gerekiyor. Tüm adaylarda halkın iradesine saygı duyması gerekir.  Bu bir yarış Biri kazanacak diğerleri kendi yoluna devam edecek Kazanan da Kaybedende saygı duyacak, "Seçim elbet bitecektir, önemli olan seçimden sonra hepimiz birlikte yaşamaya devam edeceğiz. " Kalpleri kırmayalım, gönülleri kırmayalım.

   Buradan demokratik bir yarış olan seçim sürecine katkı sağlayan tüm aday ve aday adayı olan  benden büyük olanlara saygımı, küçük olanlara ise hürmetlerimi sunuyorum. Bir çok kez dillendirdiğim cümleler ile bitirmek istiyorum  "KAZANAN ESKİL OLSUN" diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Bozdağ Arşivi