KOMEK Markası Zenobya’dan Kırmızı Sultan'a Özel Hediye

KOMEK Markası Zenobya’dan Kırmızı Sultan'a Özel Hediye

25 yıldır kırmızı bir hayat süren Konya’nın ‘Kırmızılı Kadın’ı Sultan Özcan’a KOMEK markası Zenobya Tekstil ekibince özel tasarım kıyafet hediye edildi.

Yaklaşan kış mevsimine özel kırmızı renk polar kıyafet hazırlanırken, yaz dönemi için yazlık kırmızı takım hazırlandı.  

KOMEK’in tekstil markası olan Zenobya gücünü “Şehri Dokuyan Kadınların” maharetinden alıyor. Tamamen kadın istihdamını desteklemek amacıyla oluşturulan markada KOMEK’te eğitim alan kadın kursiyerlere istihdam imkanı sağlanıyor. Zenobya’nın üretim alanlarından biri olan giyimde ise kişiye ve isteğe özel olarak çalışmalar yürütülüyor.

25 yıldır kırmızı bir hayat süren Konya’nın ‘Kırmızılı Kadın’ı Sultan Özcan’a KOMEK Zenobya Tekstil ekibi tarafından özel tasarım iki ayrı polar hediye edildi. Kıyafetleri çok beğendiğini ifade eden Özcan da, “Yağmur da geçmez. Soğuk da işlemez. Sıcacık. Baharda da giyerim” diye konuştu.

Konya’da kırmızılı kadın olarak bilinen, 25 yıldır kırmızı bir hayat süren Konya’nın gülü Sultan Özcan’a KOMEK - Zenobya Tekstil ekibi tarafından özel bir tasarım yapılarak soğuk ve sıcak havalarda kullanabileceği iki ayrı kıyafet hediye edildi.

Gününü Konya sokaklarında geçiren, daha çok Bedesten ve Kayalıpark yakınlarında gezen Sultan Özcan ile tanışma hikayelerini ve polar hediye etme düşüncesini aktaran Zenobya Atölye Sorumlusu Neşe Dündar, “Ağustos ayında Tarihi Bedesten Festivali gerçekleştirildi. Biz de Zenobya ve KOMEK olarak stant açtık. Sultan abla sağ olsun standımızı ziyaret etti. Sıcak havada üzerinde yelekli polar vardı. Sultan ablaya bir kıyafet diksek nasıl olur diye içimizden geçirmiştik. Hemen haftasında müdürümüz ile istişarelerde bulunduk ve ekibimize talimat verdi. Hemen bilgisayar başına geçtim. Sultan Abla’nın görsellerini araştırdım. Kendisine benzeyen öğrencimizden manken yaptık. Önce bir Bedesten Çarşısı’nı dolaştık. Kıyafetini nasıl sever diye araştırmalar yaptık. Pulu ve takıyı ablamız seviyor, kırmızının canlısını seviyor. Görsellerle de destekleyerek aklımdaki tasarımı oluşturdum. O günden bu yana tereddüt yaşıyordum acaba olacak mı, beğenecek mi diye. Çok şükür bugün de mutluluğunu yaşıyorum. Üzerine tam oldu ve beğendiğini de gözlerinden hissediyorum” dedi.


Kıyafetleri çok beğendiğini ifade eden Konya’nın Kırmızılı Kadın’ı Özcan da, “Yağmur da geçmez. Soğuk da işlemez. Sıcacık. Baharda da giyerim” diye konuştu.

Parsana Mahallesi Muhtarı Mehmet Kıvanç, “Allah razı olsun. Düşünmeniz yeter. KOMEK’in, Zenobya’nın ve belediyemizin bu nazik düşüncesine Sultan abladan fazla ben sevindim. Gönderenlere, sebep olanlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık