Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Koyuncu’nun ihracı

Koyuncu’nun ihracı

Sayın İbrahim Koyuncu ve Sayın Necip Çeçen.

Önceki yazılarımda da yer verdiğim gibi Necip Çeçen halktan birazcık kopuk, onlardan kendisini soyutlamış.
Diğer İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Koyuncu ise ikinci dönemin tecrübesi ile halkın, Eskil’in sorunlarına, ateşe karşı ağzında su taşıyan karınca misali gücü nispetinde gecesini gündüzüne katarak koşturan bir isim.

İbrahim Koyuncu’nun siyasette hedefleri var, oysa Necip Çeçen açıkça bir daha siyasetle işim olmaz diyor.

Yani Çeçen siyasi manada unumu eledim eleği astım diyor.

İşte bu iki isimden Necip Çeçen geçtiğimiz aylarda Aksaray İl Genel Meclis Başkanlığı’na aday oluyor.

Kendisini desteklemeyen İbrahim Koyuncu, Mevcut İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doygun’la birlikte 6 arkadaşı ile birlikte İl Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç ediliyor.

Şimdi bu 8 kişinin dosyası Ak Parti Genel Merkezi’nde.

Seçilmişin iradesi gibi sözler başta olmak üzere her şey bir yana, olayın Eskil boyutuna bakalım. Gününün 24 saatini siyasete, partisine, Eskil’e ayıran İbrahim Koyuncu’ya, siyasetten evvel öncelikleri olan Necip Çeçen’e niye oy vermedin şeklinde bir ihraç, Ak Parti’nin ne kadar menfaatine ve insan nefsine ne kadar hoş gelir? Bu yanlıştan dönülmesi dileğiyle.

Tebrikler Hilmi Yol  

Eskil’de gazetecilik yapmak zor zanaat!

Halkın nerdeyse yüzde 90’ı ile birebir tanışırsın.

Olumlu yazdığın yazıda, haberde yağcılık yapıp menfaatcilikle, olumsuz yazdığın her satırda ise kim bilir hangi menfaati gerçekleşmedi söylemi ile yüzyüze kalırsın.

Muhatabın arkasını biraz kalabalık görürse Gülben Ergen’in “Uçacaksın Uçacaksın Havalara Uçacaksın, Ayağını yerden kescem senin…!” şarkısına nazire yaparcasına evini, iş yerini, çoluğunu çocuğunu çevrende ne varsa havaya uçurmakla tehdit eder.

Öte yandan haber kaynakların sınırlı, ve Eskil gibi reklam veren sayısının bir elin parmağını geçmediği oldukça geniş bir bölgede 6 senedir cefakar, fedakar bir şekilde Eskil Gazetesi’ni çıkarma başarısı.

Eskil Gazetesi ile birlikte halkımızın sesi haberfark.net sitesinin lokomotifi görevini yine aynı şekilde yürüten Hilmi Yol geçtiğimiz Salı Günü Dünya’ya; Eskil Gazetesi’ni, Haberfark.net’i ve Eskil’i anlattı.

Hem de büyük bir özgüven ve başarı ile.

Evet Eskil’in belki binlerce lira para vererek yapamayacağı reklamı Hilmi Kardeşim TRT Anadolu’da Kerim Gündoğar’ın programında yaptı. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi