Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

MEDAŞ bu sene çok trafo sökecek!

MEDAŞ bu sene çok trafo sökecek!

MEDAŞ için  “özelleşti güzelleşti” demeyi çok isterdik ama ne yazık ki MEDAŞ bir ileri iki geri şeklinde hızlıca yürümeye devam ediyor!

Açma kapama gibi birçok kalem altında çiftçinin harcama kalemi miktarını artıran, borcunu ödemeyen çiftçinin tarladan trafosunu söken MEDAŞ, iş kendisine gelince deve kuşunun uçmaya gelince deve, işe gelince kuş hesabı ne yazık ki üzerine düşeni yapma noktasında eksik kalıyor.

Son yılların en kurak Nisan’ı yaşanan bölgemizde esen sıcak rüzgarın ardından mahsulünü sulama derdine düşen birçok çiftçimiz MEDAŞ’tan kaynaklanan sorunlardan dolayı hala ürünlerini sulayabilmiş değil.

Hal böyle olunca da bölgemizde yaklaşık 4.500 civarında tarımsal sulama abonesi bulunan MEDAŞ günlerdir abonelerine elektrik vermeyince geçimini tarımla sağlayan vatandaşlarımızı sıkıntıya soktu.

Bugün ürününü sulayamayan tarlada ürünü kurumaya yüz tutmuya başlayan çiftçimiz yarın MEDAŞ başta olmak üzere borcunu nasıl ödeyecek?

MEDAŞ yönetimine düşen acil kodu ile bu sorunları bir an önce çözmek.

Eğer bunu yapmazlarsa şunu üzülerek ve içimiz cız ederek ifade edelim. Tek geçim kaynağı tarlasındaki mahsulü olan çiftçinin bu sene daha çok trafosunu sökerler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi