Selçuk İletişim’de “Konya Fotoğrafları” Sergisi

Selçuk İletişim’de “Konya Fotoğrafları” Sergisi
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Anadolu Ajansı arşivinden derlenen “Konya Fotoğrafları” sergisinin açılışı İletişim Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

                 

 

     

Serginin açılışına Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

     Sergi açılışından önce Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Dekan Prof. Dr. Sümer’e fotoğrafların yeraldığı albüm verirken, Dekan Prof. Dr. Sümer de Çetin’e çini tabak hediye etti.

     Serginin açılışını Dekan Prof. Dr. Sümer ile Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin birlikte gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin, katılımcılara sergide yer alan fotoğraflarla ilgili bilgi verdi.

  

     “ÖĞRENCİLERİMİZ BU SERGİDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEK”

       

     Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, Türkiye’nin değişik şehirlerinden gelen Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği fotoğrafların yer aldığı serginin öğrenciler için çok önemli olduğunu belirterek, “Son derece başarılı bulduğumuz bu çalışmaları öğrencilerimizle buluşturmak istedik. Öğrencilerimizin bu fotoğraflardan öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyorum. Böylesi güzel fotoğrafları bizlerle buluşturan başta Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin olmak üzere Anadolu Ajansı’nın bütün çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

 

     “KONYA’YA FARKLI BİR BAKIŞ”

 

     Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Mürsel Çetin, “Biz 90. yılını dolduran bir haber ajansı olarak Genel Müdürlüğümüzün Konya’ya verdiği önem çerçevesinde fotoğraflarla Konya’yı tanıtmaya çalıştık. Çekilen fotoğrafın yeraldığı bir albüm de çıkartarak çalışmanın daha kalıcı olmasını arzuladık. Şeb-i Arus törenlerinde ilk sergisini açtığımız fotoğrafları İletişim Fakültesi’nde de açarak öğrencilerimize mesleki anlamda katkı sağlamayı düşündük. Umarız sizlerde bu fotoğraflarla bilinen Konya’yı daha farklı bir vizyonla görecek, belki de bildiğiniz şehri bu bakış açısıyla yeniden keşfedeceksiniz. Mevlana’sı, yaşamı, eğitimi, yemesi, içmesi, tarımı, tarihi, turistik yapısı ve kültürel zenginlikleriyle bambaşka bir Konya’yı sizlere sunmuktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.  

    Sergide Anadolu Ajansı Haber Yayın Müdür Yardımcısı Ercan Halıcı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin, ajansın muhabirlerinden Cem Özdel, Ali Atmaca, Haşmet Bahadır Laçin, Murat Kaynak, Ali İhsan Öztürk, Veli Gürgah, Sait Serkan Gürbüz, Günay Nuh, Murat Aslan, Önder Felek, Murat Öner Taş, Mithat Korkusuz'un fotoğrafları yer aldı.  Sergi bir hafta süreyle gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.