Hilmi YOL

Hilmi YOL

Sizlerle 7. Yaşımıza Girdik

Sizlerle 7. Yaşımıza Girdik

 Bir çok ortamda “Eskil Gazetesi” diye bahsettiğim zaman, herkesin hayretle “ Eskil'de gazetede mi var? ! ) şaşkınlığı içerisinde soruların geldiği tam altı yıl.
Evet var. Eskil de gazete var. Hemde 7. Yılına girdi. Eskil halkının desteğiyle, Eskil halkının gücüyle birlikte 7. Yılına girdi. Kökezli 90 yaşında ki Mustafa Derin ( Hacı Kıytak), Yeni yaylalı Mehmet Hoca, 12 yaşında ilkokul öğrencisi Ali ve ismini sayamadığımız binlerce okurumuzun desteği ile tam altı yıl Eskil dışında Eskili küçük gören herkesi şaşırttık. Zaman geldi sevindirici haberleri gönül rahatlığıyla yazdık. Zaman geldi üzücü haberleri yazarken zorlandık. Desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz gazeteniz Eskil Gazetesi, acısıyla tatlısıyla altı yılı geride bıraktı. Elimizden geldiği kadar ilçemizi, ilçemizde bulunan kurumları, kurum amirlerini ve kişileri yıpratıcı haberlere yer vermemeye çalıştık. Fakat basının yönlendirici ektisini kullanarak zaman zaman eksikleri dile getirdik. Sorunların çözüm yollarının aramasına ve çözüm bulunmasına vesile olduk. Her zaman için maneviyatın önde geldiği bilinciyle hareket ettik. Sürekli sizden gelen şikayetleri en ince detayına kadar inceledik ve gerekenin yapılması konusunda çaba sarfettik.
6 yıl gibi kısa sürede gazetemiz Eskil Gazetesi ciddi kurumlarda dikkat çekmeye, basınla ilgili her türlü proğramlarda yer almaya ve Eskil'in adını duyurmaya başladı. Bu sadece gazetemizin değil Eskil'in başarısıdır. Çünkü bu gazete Eskil'in Eskillinin gazetesidir. Bu başarıda şüphesiz ki en büyük rol siz değerli okurlarımızındır. Eğer sizlerin desteği olmasaydı gazeteniz bugünlere gelemezdik ve ilçemizin isminin ulusal platformlarda duyulmasına katkı sağlanmazdı. İnternet döneminin olduğu şu zamanda daha önceleri www.eskilgazetesi.com olan sitemizin ismini www.haberfark.net olarak değiştirdik. Destekçimiz ve ailemizin üyesi olan Mevlüt Keskin kardeşimizinde sayesinde sitemiz aracılığı ile gurbetteki vatandaşlarımıza da ulaşmaya çalıştık.
Her haber her okuru mutlu edecek diye bir kural yoktur. Sitemiz sayesinde bir çok haberimiz siz değerli okurlarımız tarafından yorumlanmaktadır. Bu yorumlarınız sayesinde eksiklerimiz görülmekte ve en kısa zamanda eksiklerimizin giderilmesi yönünde çaba sarfedilmektedir.
Geçtiğimiz altı yıl boyunca hiçbir kimseyle problemimiz olmadı. Siz değerli Eskil halkı desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Elimize kalemimizi aldığımız zaman, bizi destek veren 28 bin nüfuslu bir ilçe olduğunu çok iyi bildiğimiz için, haberimizi gönül rahatlığı ile yazdık.
Sizlerle birlikte nice yıllara kavuşmak dileğiyle… “ TEŞEKKÜRLER ESKİL”
Not:  Eskilgücüspor kulübünde futbol oynayacak oyuncuların lisanlarının hazırlıkları yapılmaktadır. Lisans çıkartılması için gerekli evraklar en son yarın akşama kadar Mutlu Sigortaya verilmesi gerekmektedir

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Hilmi YOL Arşivi