Hilmi YOL

Hilmi YOL

Avukat Ergin

Avukat Ergin

 Bazen öyle güzel yorumlar yapılıyor ki,”İşte bu” kelimesini söylemek zorunda kalıyoruz.  İşte bu yorumlardan birisi.

“ Arkadaşlar diktiğiniz ve dikeceğiniz ağaçlar için önce Allah Siz ve yardımcılarınızdan razi olsun diyorum.Eğer her ağaç için bir teneke kum kökle kapatılıp üzerine toprak atılırsa toprak ölünü vermeyecek ve ağaç daha güzel gelişecektir bu mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum çünkü bölgemiz az yağış alıyor,Allah yardımcınız olsun”

AKATDER yetkilileri günlerdir bir şeyler yapma çabası içerisindeler. Ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Fakat internet sitesinde ki haberlere yapılan yorumlar, gerçektende insanın şevkini kırmaktan başka bir şey değil. Ben Acaba Eskil’de birileri her işlin altından ben çıkayım başkası çıkmasın “ diyemi bu çalışmaları gölgelemeye çalışıyor diye düşünüyorum. İnşallah yanlış düşünüyorumdur. Sevgili dostlar ; orda bir gurup arkadaş bir çalışmanın içerisindeler. Lütfen eğer destek olamıyorsa köstekte olmayalım.

Avukat İbrahim;

Avukat İbrahim Ergin 20 Ağustos 1971 yılında Aksaray’da doğdu. İlköğretimini Zafer ve Selçuk İlkokulu’nda tamamladı. Orta okulu ve liseyi Aksaray İmam Hatip Lise’sinde tamamladı. 1990 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1994 yılında hukuk fakültesini başarıyla bitirdikten sonra Aksaray’da serbest avukatlık yapmaya başladı. Refah Partisi’nde il yönetiminde teşkilat başkan yardımcılığı ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Saadet Partisi’nde merkez ilçe başkanlığı ve Milli Gençlik Vakfı Aksaray Şubesi’nde yönetim kurulu üyeliği görevlerini başarıyla yürüttü. 3 dönem Aksaray Barosu’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı. İbrahim ERGİN evli ve üç çoçuk babasıdır.

Bu İbrahim beyin öz geçmişi. Kendisiyle mesleğinden dolayı birkaç kez karşılaştık. Çok mütevazı bir kişiliğe sahip olmasının yanında çalışkan bir isim. Kendisi Yeşiltömek köyünden. Bu nedenle kendisini Eskilli gibi hissettiğini söylüyor ve çoğunlukla Eskillilerle içli dışlı oluyormuş. Ak Partinin adaylar listesine ismini yazdırdı. Daha önceden Dernek için yardım istediğimizde kendisi, “Eskil’e yapılacak her türlü güzel şeye imza atmaya varım” dedi. Eskil için böyle güzel bir düşünceler içerisinde olan birisinin milletvekili adaylığına çıkması aynı düşüncede olan çoğu kişiyi sevindireceği kanaatindeyim. Hiçbir zaman kişileri yaptıkları görev nedeniyle yargılamak adil değildir. Zaman gelir bir avukat hırsızı yada katili savunmak zorunda kalabilir. Önemli olan o kişinin görevi dışında ki çalışmalarıdır. Adaylarımız şimdiden Aksarayımıza ve Eskilimize hayırlı uğurlu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Hilmi YOL Arşivi