Abdullah Güdendede

Abdullah Güdendede

Canlı Yayınlara Başladık

 

 

        Memleketimiz için her alanda en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Haftalık köşe yazılarımızla, konferanslarla ve canlı yayınlarla elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce bilgilendirme yapıyoruz. Yıllardır devam ettiğimiz köşe yazılarının yanında canlı yayınlara da katılıyordum. İş ve üniversite deki çalışmalarımın yoğunluğu dolayısıyla canlı yayınlara bir süredir katılamıyordum. Yakın zamanda yeni bir iş yeri açtım. Bu da Aksaray da bir ilk olma özelliği taşıyor. Alanında ilk olan iş yerimiz de hemşerilerimize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Bu yeni yerimizin açılması ile tekrar canlı yayınlara başlama kararı aldım.

                Kent FM de Lokman Bey’in konuğuyduk.  Lokman Bey’in tarifiyle Kent FM alanında tek olan bir radyo ve kendi dinleyici kitlesini oluşturmuş.  Bereketli bir Aksaray akşamı idi. Yağmur yağıyordu. Lokman Bey’in sıcak karşılaması ve ikramından sonra canlı yayına geçtik. Böyle ortamları özlediğimi ilk selamlama kısmında anladım. Canlı yayınlar bir başka oluyor. Bu heyecanı hiç yenememişimdir. O kadar zamandır mikrofon elimizde olmasına rağmen bu tatlı heyecan hep vardır bende. İçim kıpır kıpır olur. Yeni bir şeyleri anlatmanın, doğruları söylemenin getirdiği inanılmaz hazzın içinde bulurum kendimi. Güzeldir canlı yayınlar merak edilenlerin konuşulduğu, kafadaki soru işaretlerinin cevap bulduğu ortamlardır. Dinleyicilerinde yeni konulara hayatlarında hiçte dikkat etmedikleri şeylere, başına bir sıkıntı gelmeden anlamaları için bir vesile oluyor böyle programlar.

                Canlı yayınlara devam edeceğim. Birikimlerimizi paylaşmak bizi daha da güçlendirecektir. İzleyici ve dinleyicilerle daha çok vakit geçirmek beni gerçekten motive ediyor. Yerel deki çalışmalarımızı ay boyunca devam ettirmek istiyorum. İmkan dahilinde hafta bir programa katılmak niyetindeyim. Yerel deki çalışmalarımızın bitmesi ile de ulusal boyutta çalışmalarıma devam edeceğim. Ulusal televizyon kanallarında da gerekli çalışmaları yapacağız. Bir derdimiz var. Derdimiz sizin sağlığınız için en iyisini istemektir. Bu noktada ulusal kanallarla da size ulaşmak bizi mutlu edecektir.

                Yerel ve ulusal medyanın önemi büyüktür. Biz hem bu noktada yerel medyamıza sizleri sahip çıkmaya davet ediyorum. TV, radyo, gazete ve siteler oldukça kısıtlı imkânlarla sizlere haberleri ulaştırmaya çalışıyor. Sizler kendi ilinizin bu kuruluşlarına sahip çıkarak onların daha iyi hizmet vermesini sağlayabilirsiniz. Bizlerde çalışmalarımızla hem sizlere hem onlara destek vermekten mutluluk duyarız.

Sağlıklı, mutlu ve ağrısız günler dileğimle…

Bu yazı toplam 1768 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.