Dr. Ünzile Girişgin

Dr. Ünzile Girişgin

Fantezinin cinsel hayattaki rolü nedir?

Son yıllarda fantezi denince aklıma, tıbba uymayan, insan sağlığını tehdit eden sapkın eylemler geliyor. Resimli kitaplar, dergiler, filmler hep fantezi adı altında çirkin ve zararlı eylemlerin reklamını yapıyorlar. Köpeklerle ilişki, grup birliktelikleri vs. gibi…

Biz yine de iyi olanı söyleyelim. Biz kendi ailelerimiz için tanımlayalım. Fantezi; kadınların engin hayal, duygu, neşe dünyasından fışkıran ve erkekleri çok mutlu eden, hekim olarak onayladığımız ve inançlarımızın da sevap saydığı tüm yeniliklerdir. Bunun içerisine renkli tokalar, topuklu pabuçlar, halhallar, takılar, parlayan likralı çoraplar, ev içi farklı mekanlar, masaj, köpük banyosu vs. girer. Hepsini ben sıralarsam fantezi olmaktan çıkar. Birazı da sürpriz olsun.

Çiftlerden birinin canını yakmayan, rahatsız etmeyen her yenilik her değişiklik fantezidir. Evliliklerinizi canlandırınız. 20 yıllık 30 yıllık evli de olsanız “bizden geçti” demeyiniz. En sıcak yuva sizin yuvanız olsun. Erkekler eve ayaklarını sürüyerek değil, koşa koşa gitsin. Onların güler yüzlü hâli tüm ev halkına huzur verir. Çocuklar zil çalınca babam geldi, dedem geldi diye koşa koşa kapıyı açsınlar. Asık suratlı kadınlar, sinirli erkekler, mutsuz çocuklar… Müslüman bir aileye yakışan bir tablo mu?

Bu yazı toplam 901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum