İki haftadır kafamız karışıktı.

 Sokak dedikodularına her gün bir yenisi ekleniyordu. Asıllı asılsız bir çok söylemler ortaya çıkmıştı. Hatta benim hiç bahsetmeyip te, bahsetmiş gibi gösterildiğim konular bile ortaya çıkmıştı. Gerçekten bir canlı için kol ne ifade ediyorsa, Eskil içinde Adliye o şekildeydi. Adliyenin kapanması gündeme düşeliden buyana bir çok tartışmalar ortaya çıktı. Kesin olmamakla birlikte Eskil adliyesinin kapanmayacağı yönünde ki açıklama yüreklere su serpti. Ak Parti Eskil ilçe başkanı Mahmut Oruç ve Eskil Belediye başkanı Niyazi Alçay beklenen açıklamayı yaptılar. İkisinin de yaptığı ortak açıklama birbirini doğrular nitelikte.

“Eskil Adliyesi Kapanmayacak”.

Kim ister ki Eskil Adliyesinin kapanmasını?

Fakat her ne kadar kapanmayacak desekte kesin sonuç 14 Haziranda belli olacak. Eskil Adliyesinin kapanması gibi sıkıntı 14 Hazirana kadar kafamızda soru işareti olarak kalacak. Şimdilik bizi sevindiren ilçemizde ki siyasilerin Ak Parti Aksaray il başkanından ve Ak Parti Aksaray milletvekillerinden aldıkları kesin cevap.

Herkes emin olsun ki ilçemizde ki siyasiler yada hani ileri gelenler diyoruz ya, ileri gelenler bir hafta boyunca yoğun bir şekilde çalıştılar. Yapılabilecek her şey şu durumda yapılmış halde. Gözler 14 Haziranı bekliyor.

Bu yazı toplam 1814 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.