Ülkücüler 28 Şubat'ın avukatı olamaz

 Türkiye’mizin muasır milletlere ulaşmasının yegâne olmaz isi olmaz şartı Cumhuriyetimizi oluşturan Cumhurun mutlak hâkimiyeti ve bu hâkimiyetle bizi bin yıldır bir arada tutan Yüce dinimiz İslam’ın ve değerlerinin her zaman her yerde ve her şartta en iyi şekilde yaşanması ve yaşatılmasını sağlamaktır.!!!

 MİLLET HÂKİMİYETİNİ SAĞLAYANLAR MUASIRA ULAŞTILAR

       Dünyanın şu anki en büyük 10 ekonomisi arasında bulunan ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve Rusya’nın 2.Dünya Savaşına girdikleri, ayrıca bölgesel ve dünya genelindeki birçok diğer savaşada katılmalarına.

      Yine Dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan Japonya’nın iki şehrinin 2. Dünya savaşında yer yüzünde ilk defe kullanılan Atom bombasıyla tamamen yok edilmesine.

      400 Yıldan fazla emperyalistlerin sömürgesi olan,1965 yılındaki Çin ve SSC destekli komünistlere karşı yapılan mücadelede 1 Milyondan fazla kişinin öldüğü Dünyanın en büyük Müslüman ülkesi Endenozya dünyanın en büyük 15. ve yine bizim askerlerimizinde kahramanlıklarıyla Çin zulmünden kurtarılan Güney Kore Cumhuriyeti Dünyanın en büyük 13. Ekonomisi olmasını.

       Yeryüzündeki toprağın üstü ve altında akla gelebilecek her türlü değer biçilemeyen hazineye sahip olmamıza ve 90 yıldır Kıbrıs Barış Harekâtı dışında komşularımızla da başka bir yerlede savaşmamamıza.

       Türkiye’ye oluk, oluk döviz aktaran 6 milyon gurbetçimizin desteğine rağmen Gelişmiş 20 Ülkenin oluşturduğu birlik içinde ancak 16. konuma gelebildik.

       Demokrasi Şehidi Merhum Menderes, Milletin ikinci adamı Merhum Özal ve 2002-2012 arasında yapılan iki anayasa referandumuyla sağlanan gelişmelere rağmen demokrasimiz ise ikici sınıf olmaktan halen kurtulamadı.

    BİZİM İŞGALDEN KURTARDIĞIMIZ KORE  ÜÇ PUAN ÖNÜMÜZDE

         Bir kısmı şu anda bazı ekonomik sıkıntılarla uğraşsada dünyanın ilk 10 ekonomisi içinde bulunan ülkelerle 12. ekonomisi olan Güney Kore’nin bunca maddi ve manevi tahribata rağmen bulundukları yere gelmelerinin en büyük sebebi buralarda cumhurun idareye hâkim olmasıyla sağlandı.

      Ülkemizin akla gelebilecek tüm maddi ve manevi imkanları, binlerce yıllık devlet idaresi tecrübesine rağmen hak etmediği durumda kalmasının sebei ise  milletin ekmeğini yiyen nankörlerin Osmanlıda Yeni Çeri Ocağıyla başlayıp Hareket Ordusuyla.

     Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra ise 27 Mayıs 1960 Kanlı darbesi ile başlayıp 12 Mart 71,12 Eylül 80 ve 28 Şubat 98’le devam eden millete karşı yapılan darbelerdir!!!

     MİLLETİMİZİN DİNİNE VE EKONOMİSİNE KARŞI

      SAVAŞ AÇAN DARBE “28 ŞUBAT”

       1960-98 arası yapılan darbelerin içinde 75 milyonu alyuvarlar ili akyuvarlar gibi yekvücut yapan Yüce dinimiz İslam’a karşı aleni ve pervasızca yapılan darbe 28 Şubat’tır.!!!

        Bu post modern darbenin sonucunda ülkemizin maddi ve manevi olarak düştüğü sonuncusu olan o zamana kadar yaşadığı en büyük felaketlerden 21 Şubat 2001 büyük ekonomik krizinde Çeyrek Trilyon (250 Milyar) Dolar civarındaki hesaplanabilinen kaybımız oldu.

 İMAM HATİPLER KAPATILARAK,”ALLAH(C.C.)” DİYENLER ORDUDAN ATILDI

       Bu dönemde milletin dinine karşı aleni olarak yapılan saldırıyı başarıya ulaştırabilmek için ara insan gücü olan çıraklığın yok edilmesi pahasına Yüce dinimizi en modern müfredat ve Formasyon kurallarına uygun olarak öğreten İmam Hatiplerin önü kesildi.

      Peygamber Ocağı olan milletin göz bebeği Ordumuzun mensuplarından neredeyse sadece “Allah(C.C.)” diyenler bile atılarak dini olmayan ordu halen getirilmek istenerek “Türkiye İslam ülkesi değildir” diyecek kadar cesarete ulaşan Genelkurmay başkanları oldu.

      Bu uygulama esnada Türkiye’nin bürokrasi ve  ekonomisinde de Kapıcıdan, Genel müdüre,Mahalle bakkalından, Holdinge kadar inançlı insanlar ve inancı insanların bulunduğu ne kadar kurum,kuruluş şirket varsa kara listeye alınarak yok edilmeleri için çalışmalar amansız şekilde sürdürüldü.

      Brifinglerle guguklaştırılan Hukuk’la Milletimizin dini ve milli değerlerine sahip olmak suç sayılarak bunu savunan milyonlara akla hayale gelmeyen maddi ve manevi işkenceler yapıldı.

  28 ŞUBATÇILARIN YAPTIKLARININ BİLİNENLERİ DEVEDE KULAK

       2010 Anayasa’ oylamasından sonra 12 Eylül Darbecilerinin yargılanmalarının önünün açılması ve daha sonra ise 28 Şubat’çıların yargılanmaları için başlatılan çalışmalardan velinimetleri olan milletimize gözdağı vermek için tank yürütenlerin efendileri olan milletimizin maneviyatına ve maddiyatına karşı yaptıklarının bilinenlerinin bilinmeyenlerin yanında devede kulak bile olmadığı meydana çıktı.

     UÇAN KUŞUN KANADINA”HAK YOL YAZACAĞIZ”

       DİYENLER 28 ŞUBATI NASIL DESTEKLER?

      Bu millet ve din düşmanı darbenin yıl dönümünden iki gün önce İstanbul’da Tünelden başlayıp Taksim Meydanına kadar süren yürüyüşe katılan yüzlerce Meslek ve STK kurumunun mensuplarından oluşan binlerce kişi ülkemizde bu çağ dışı din ve millet düşmanı  kalkışma tehlikesinin  halen tamamen ortadan kalkmadığını vurgulamak.!

     Bu kalkışmaların gündemden tamamen çıkartılarak yerin dibine gömülebilmesi için buna sebep olanlar cezalandırılmaları.

     Bunların asla ve asla af edilmemeleri için bir yürüyüş yapıldı.

     Buraya kadar her şey olması gerektiği gibi giderken Galatasaray Lisesi civarında ise bu yürüyüşü yapanları misyonları gereği canı gönülden desteklemeleri gereken ülkücüler tarafından protesto edilmesini milletimizin değerlerine bağlı hiç kimse anlamadığı gibi mefkûreye sahip olarak bende anlayamadım.
     “Kör dünyanın göz bebeğine, Hak yol islam yazacağız, Kuşların göz bebeğine, Hak yol islam yazacağız.
   Yola, ağaca, pınara,Esen yele, yağan kara,Yağmur yüklü bulutlara,Hak yol islam yazacağız.

    Koç burcuna, yay burcuna,Bebeklerin avucuna,Minarelerin ucuna,Hak yol islam yazacağız.
    Her kapının eşiğine,Her sofranın kaşığına,Yıldıza, aya, güneşe,Hak yol islam yazacağız.
   Herkes duyacak bilecek,Saklanmaz artık bu gerçek,Yaprak yaprak, çiçek çiçek,Hak yol islam yazacağız.”diye haykırarak komünizmin dünyaya hakim olmasını engellemek için canlarını kanlarını heba edenler  onbinlerin yolundan gittiği iddiasında olanlar nasıl olurda bu değerlere karşı olanları destekler?

      ÜLKÜCÜ TİTRE VE KENDİNE DÖN!

      Bu protestonun lokal bir gaflet olduğu ve gerçek ülkücülerin burada olmadığına inanıyorum.

     Bunlar olsa, olsa milletimizin tabiriyle Ülkücü geçinen Türkücü takımından olan ülkücü özentileridir.

      Burada olanlar ülkücü maskesi altın prokavatörlük yapanlar değilse  gaflet içinde olan iseler bu gafleti bırakıp titreyerek kendilerine dönmesi dileğiyle 28 Şubatçıların hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmaları ve bununla milletimizi bir araya getiren yegâne zamk olan Yüce dinimiz İslam’ın değerlerinin kıyamete kadar daim yüceltilmesi ve karşı olanlarnın ise yerle yeksan olması için  yediden yetmişe milletimizin tamamının gereğini yerine getirmesi,getirtmesi dileğiyle.

        Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*) Hak Yol İslam şiiriniwww.yaprak-forum.com/forum/archive/index.php?t-72502.htmldan aldım. Yazan ve bu siteye koyanların kendileriyle ataları ve ecdatlarının ruhu şad mekanları Cennet olsun. Ali Genç.

Bu yazı toplam 1034 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum