Hilmi YOL

Hilmi YOL

Yeni Bir Eskilgücü

Yeni Bir Eskilgücü

Eskilgücü çok zor şartlarda kuruldu.

Kurucu arkadaşlar ve Mustafa Bozdağ sabahlara kadar çalışarak tüzük hazırladılar. Kurulurken Eskilgücü ismi verilmişti. Eskil’in gücünü simgeleyecek. Kazandığı her maçta “Güçlü Eskil” denilecekti. Ve çoğu maçta bu başarıldı.

İstenilen başarıların çoğunluğu elde edildi. Futbolsever ilçemiz halkı dünya kupasındaki 90+2. dakikada atılan golden sonra ikinci kez Eskilgücüspor sayesinde sevinmişti.

Geçen geçti. Geçtiğimiz sezon geride kaldı. Şimdi önümüze bakma zamanı.

Geçtiğimiz dönemlerde Eskilgücüspor’da söz sahibi olmuş kişilerin hepsi takım adına Eskil adına bir şeyler yapmaya çalıştılar. Başarılı da olunmuştur, başarısız da.

Bazı kişiler çeşitli nedenlerle takımdan uzaklaşmış olabilir. Ama hiçbir zaman takıma küsülmez. Takımdan uzaklaşılmaz.

Eskilgücüspor Halil Kırlı’nın takımı olmaktan çıktı. Hani içine siyaseti dahi soktuğumuz futbol varya, artık Halil Kırlı’nın değil. Futbolla içiçe bir arkadaşımız takımın başına getirildi. Mehmet Keskin. Geçtiğimiz hafta yeni yönetim duyuru yapmıştı.

“Futbol seçmeleri yapacağız”.

“ Eskilliler takıma neden alınmıyor, Hani gençlere fırsat verilecekti” diyen gençleri göremiyoruz. Neredesiniz gençler sizi bir türlü göremiyoruz. Hani yeteneğiniz vardı. Hani Halil size şans vermiyordu. Demek ki! Her şey lafla oluyormuş? Yeni yönetime ve takımımıza destek çıkalım:

Not: Bu hafta Eskilgücüspor Eğitimspor’la Cumartesi günü saat 13:30’da Dağılgan tesislerinde karşılaşacak. Yönetim tüm futbol severleri maça davet ediyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hilmi YOL Arşivi