Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Yeni Tuğrullar, Abdurrahmanlar için…

Yeni Tuğrullar, Abdurrahmanlar için…

İlki…

Eskil Gözlük Yaylasından Ali Altan’ın Oğlu Abdurrahman AltanAksaray da devam eden 17-18 yaş Liseler Türkiye güreş şampiyonasın dagrekoromen stilde Türkiye ikincisi oldu.

İkincisi…

Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ın oğlu Mehmet Tuğrulfutbol hayatını sürdürdüğü Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği A2Takımında Ankara Bölge karmasına seçiliyor ve İtalya’daki turnuvada ülkemizadına ter döküyor.

Bu iki gurur verici olay bize gösterdiki yarınınAbdurrahman, Mehmet Tuğrullarını yetiştirmek biraz da elimizde olsa gerek.

İşte Eskil Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim 1. Ve2. Sınıf öğrencilerinden oluşan Semazen grubu yaptıkları gösterilerle gözdolduruyorlar.

Onların yarınları içinter döken okul müdürümüz başta olmak üzere öğretmenlerimizi tebrik ederim.

Öte yandan Eczacı ÖmerAtuğ (kendisinden Allah razı olsun)  gönüllü olarak çocuklarımıza taekwandoöğretiyor.

Spor artık dünyadaönemli bir endüstri haline geldi.

Ülkeler başka alanlardamilyarlarca dolarla yapamadıkları reklamı, tanıtımı sporla yapabiliyorlar.

Dolaysıyla dünyada olduğugibi sporla profesyonel manada iştigal edilen birçok branşta başka hiçbir işkolunda olmayacağı kadar yüksek meblağlar kazanılabiliyor.

Öte yandan çocuk yaştabaşlanan spor, insanlarda özgüven kazandırmanın yanı sıra onları birçok zararlıalışkanlıktan uzak tutacaktır.

Bunun için yarınlarınAbdurrahman Altanları, Mehmet Tuğrul Başkanlarını yetiştirmek için bugündenbelediye başkanlarımıza, öğretmenlerimize çok iş düşüyor.

Bunun için başta bedeneğitimi öğretmenlerimizin önderliğinde Eskil merkezle birlikte, Eşmekaya veyaylalarımızda yarının sporcuları el birliğiyle yetiştirilebilir…

Eskil ve Eşmekayabelediyelerince harcanan emek ve paranın da bu memleketinin evlatlarınınyarınları için en kutsalı bu olsa gerek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi