Hilmi YOL

Hilmi YOL

Ak Parti ve Eskil Teşkilatı

Ak Parti ve Eskil Teşkilatı

Teşkilatın, seçim öncesinde ve sonrasında ilçemize yaptığı bir hizmet ortada yok. Şu anda yapılan en iyi hizmet Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerine vakıf aracılığı ile  büyük baş hayvan vermek ve mandıra parası oldu.

Ha bunun yanında da Sosyal yardımlaşma tarafından tutulup elimize verilen balıkları unutmayalım.

Ak Parti Eskil ilçe teşkilatının gözle görülür bir çalışmasına rastlamak mümkün değil sevgili okurlarım.

Ya ben görmüyorum veya haberim olmuyor. Fakat nedense Eskil belediye başkanı Niyazi Alçay ve İl genel meclis üyesi İbrahim Koyuncu'nun yaptığı çalışmalardan haberim oluyor.

Tüm Eskil Ak Parti ilçe başkanın belediye başkanıyla el ele vererek memleket için bir şeyler yapmasını bekliyordu. Ama görünen o ki ortada el ele verilerek yapılan bir çalışma yok.

Şu anda ilçemizin oldukça çok hizmete ihtiyacı var. İlçemizin bir Anadolu lisesine mi ihtiyacı yok, Teknik liseyemi ihtiyacı yok, SGK nın bürosu açılacak deniliyor ona mı ihtiyacı yok İhtiyaçlar çok. Ama nedense iktidar kanadından herhangi bir çalışma yok.

Trafik Tescil ve SGK bürosu için Belediye başkanı Niyazi Alçay elinden geldiği kadar çalışıyor. Zamanının çoğunu Ankara'da geçiriyor.

Buna sadece İl Genel Meclis üyesi Koyuncu destekte bulunuyor. Şu anda hastanemizde doktor açığı var, İkizce yolu kullanılmaz halde. İktidar parti ilçe yönetiminin Eskil Belediyesi ile beraber hareket ederek ilçemiz için ne gibi hizmet getiririz gayreti içerisinde olmaları gerekir.

Eğer yerel seçimlerden dolayı ilçemize bir kırgınlık varsa ki bunun olacağına hiç ihtimal vermiyorum, o zaman hizmet gelmesi için çok bekleyeceğe benziyoruz.

Belkide başkan Alçay'ın iktidar milletvekilleri ile hizmet için sık sık irtibat içerisinde olması ilçe teşkilatını huzursuz ediyordur.Yanılmıyorsam sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın “benim il ve ilçe başkanlarım beni temsil eder , sizlerin bütün hizmetlerine koşar” dediğini  hatırlıyorum. Ya bizim teşkilat başkanlığı bu sözü duymadı, yada başka nedenlerden dolayı sessiz kalınıyor.

Eskil'e hizmet alabilmek için gerekirse Belediye Başkanını ve il genel meclisi üyelerini yanına alıp bakanlıkların kapılarını çalmalı. İlçemizin eğitim, sağlık, SGK, Trafik ve diğer sorunları çözüm bekliyor. Belediye Başkanı ve İl genel meclisi üyeleri bi yere kadar mücadele edebilir. Sizler iktidar partisinin yöneticilerisiniz. Başbakanın temsilcilerisiniz , size iş daha da çok düşer. Bu halk size oy verdi. İlçemizle ilgili her türlü çalışmada iktidar parti ilçe başkanını görmek isterdik, istiyoruzda. Bu ilçemiz halkının en tabii hakkı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Hilmi YOL Arşivi