Hilmi YOL

Hilmi YOL

Bu da nereden çıktı ?

Bu da nereden çıktı ?

Bir bölge ile ilgili herhangi bir gelişme çoğu zaman ilk önce basından duyulur ama çoğu zaman basınında yetişemediği eksik kaldığı durumlar olur.

Bu yüzden gazeteci sadece kendi bildiği ve duyduğunu haber yapmaz. Aynı zamanda okurların istihbarat ve önerilerini de göz önünde bulundurur.

Okurların öneri, şikayet ve istihbaratları haber yapma konusunda oldukça fazla önem arz etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Av. Rumuzlu bir yorumcumuz benim köşe yazıma yorum eklemiş. Yorumunda Eskil'in Adliyesinin gideceğinden, bir an önce önlem alınması gerektiğinden bahsediyordu.

Dediğim gibi okurların, şikayet ve önerileri bizim için çok önemlidir. Bu bilgiyi dikkate alarak araştırma yaptık. Hiç gündemde yokken bir anda Eskil Adliye Binasının kapanması gündeme geldi.

Eskil için yıllarca hizmet veren adliye binası kapanır mı hiç?

Evet kapanabilir. Çünkü HSYK Türkiye genelinde 4 ve 5 bölge olan ve iş hacmi az olan Adliye Binalarını kapatmaları yönünde bir çalışma başlattı.

Şu anda bizim Adliyemizin kendisine ait ne bir binası var, nede kurum çalışanlarının kalabileceği lojmanları.

Buda bizim adliyemizin kapanması yönünde önemli adımlardan birisi oluyor.

Biz basın  olarak okurlarımızın şikayet ve önerilerini dikkate alarak araştırmayı yapıp durumun ne olduğunu kamu oyu ile paylaşıyoruz. Demiştik ya gazeteci her yere ulaşamayabilir.

Okurlarımızın şikayet ve önerileri bizler için çok büyük bir önem  taşımaktadır. Adliye konusu umarım ki gerçek çıkmaz.

En azından hani ileri gelenler, büyükler diyoruz ya! İlçemizin ileri gelenleri, büyükleri çalışma yaparlar da böyle bir durum varsa da önüne geçmeleri gerekir. Aksi takdirde Eskil'in adliyesinin gitmesi emniyetin gitmesine bile yol açabilir.

Her türlü duyum ve şikayetleriniz için [email protected] veya [email protected] adresine mail gönderebilir, 0 534 735 35 38  ve 0 382 411 41 47 nolu telefon numaralarına bildirebilirisiniz. Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Hilmi YOL Arşivi