Dr. Ünzile Girişgin

Dr. Ünzile Girişgin

Düğünler yaklaşırken

Düğünler yaklaşırken

Düğün günlerimiz hepimiz için en heyecanlı ve en zor hazırlandığımız günler olmuştur.

Tatlı yorgunluklar, koşturmacalar arasında gelin ve damat en güzel şekilde hazırlanırken , evlerimiz en güzel şekilde yepyeni eşyalarla donanırken hepimizin unuttuğu bir gerçek var ki ilk kez birlikte olacak genç kız ve oğullarımızın cinsel yaşama yeterince hazır olup olmadıkları hususu.

Çoğu gencimiz bunun önemini evlendikten sonra fark eder. Ancak biz ebeveynler ve sağdıçlar bu eğitimin önemini çok önceden fark edip çocuklarımızı cinsel yaşama hazırlamanın yöntemlerini de geliştirmeliyiz. Bunun için en pratik yol bir kadın doğumcuya hem muayene olmak hem de size özel danışmanlık hizmeti almanız ve size öğrettiklerini uygulamaya koymanızdır.

Bakire evlenen genç kızın istediği zaman arayabileceği bir imkan sunabilmek. Şayet bu pratik olarak mümkün değilse yapabileceğiniz en güzel şey dili açık, ayrıntılı bilgi sunan bir cinsel bilgilendirme kitabı okumaktır.

Size bir müjde verebilirim. Yeni çıkmış olan ve tam 20 farklı cinsel konu hakkında bilgi veren “ SAKIN OKUMAYIN. CISS!” İsimli kitabımı hemen temin edip ilk geceye güzel başlangıç yapmanızdır.

Evliliğe güzel başlangıç yapmak, gençlerimizin birbirine duyduğu aşk ve muhabbeti arttırıcı rol oynar kuşkusuz. Kitabımız tam 400 sayfa ve yatak odası rehber ansiklopedisi tarzında hazırlandı.

Kızlarımız bembeyaz gelinlik içinde zaten en güzel pırıl pırıl halleri ile karşımıza çıkarlar. Düğün gecesi güzelliği ve beden bakımı çok özel bir hazırlık gerektirir. Güzellik kişiye özgüven veren ve kendini mutlu hissettiren bir olgudur. 

Tüm gelinlerimize evliliklerinin ileri yıllarda da kendilerini ihmal etmemeleri ve bakımı şiar edinmeleri hem kendilerine hem de eşlerine karşı olan saygının devamını sağlar.Tüm genç çiftlerimize ömür boyu mutluluk, sağlık ve güzellikler dilerken hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ünzile Girişgin Arşivi