Hilmi YOL

Hilmi YOL

Eskilgücü'ne güç katalım

Eskilgücü'ne güç katalım

Sevgili dostlarım;

Eskilgücü çok zor şartlarda kuruldu.

Kurucu arkadaşlar ve Mustafa Bozdağ sabahlara kadar çalışarak tüzük hazırladılar. Kurulurken Eskilgücü ismi verilmişti. Eskil’in gücünü simgeleyecek. Kazandığı her maçta “Güçlü Eskil” denilecekti. Ve çoğu maçta bu başarıldı.

İstenilen başarıların çoğunluğu elde edildi. Futbolsever ilçemiz halkı dünya kupasındaki 90+2. dakikada atılan golden sonra ikinci kez Eskilgücüspor sayesinde sevinmişti.

Geçen geçti. Geçtiğimiz sezon geride kaldı. Şimdi önümüze bakma zamanı.

Geçtiğimiz dönemlerde Eskilgücüspor’da söz sahibi olmuş kişilerin hepsi takım adına Eskil adına bir şeyler yapmaya çalıştılar. Başarılı da olunmuştur, başarısız da.

Bu yıl Eskilgücüspor büyük ölçüde başarı elde etti. Eğer biraz daha çalışılsa daha başarılı olacağını herkese ıspatladı. 

Önümüzde ki haftalarda yapılacak olan Eskilgücüspor kongresine takıma gönül vermiş herkesin geleceğini umut ediyorum. Bazı kişiler çeşitli nedenlerle takımdan uzaklaşmış olabilir. Ama hiçbir zaman takıma küsülmez. Takımdan uzaklaşılmaz.

“O kadar iyi biliyorsanız alın siz yapın” sözü hiçbir zaman söylenmez. Ne olursa olsun, hangi şartlarda olunursa olunsun herkes takıma desteğini hiçbir zaman esirgememeli. Bir gün gelir bu takım daha başarılı yerlerde yeralır. Burda önemli olan şahısların değil Eskilgücüspor’un başarısı. Önümüzde ki kongre Eskilgücüspor için, Eskil için bir şans olabilir. Gelin bu şansı değerlendirelim. Daha önceleri Eskilgücüspor’da yeralıpta zamanla uzaklaşan kişiler,bananeciliği bırakma zamanı.

İlçemizde maddi durumu oldukça iyi işadamlarından Muhammet Satıcı, Raşit Oğuz, Nazım Keskin gibi şahısların ve futboldan anlayan takımı çalıştırabilecek kişilerinde yönetimde yeralarak takıma sahip çıkmaları gerekmekdir. Herkes topu Halil İbrahim Kırlı’ya bırakmış gol atmasını bekliyor. Herşeyi bir kişinin üzerine yüklemeyelim. Takım yöneticilerinin güçlü olması başkanın ve takım çalıştırıcılarının daha etkili hareket etmesini sağlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Hilmi YOL Arşivi