Hilmi YOL

Hilmi YOL

Site ve Yorumlar

Site ve Yorumlar

Haberfark sitemiz sayesinde internet üzerinden ilçemizin haberlerine ulaşabiliyorsunuz. Sitemizde ki haberlerin altına bir çok okuyucu tarafından yorumlar yazılıyor. Her ne kadar zaman zaman trafik kazası ile iligli haberin altınada siyasi yorum yazılsada, okuyucularımızın yorumlarına eleştirilerine ve görüşlerine her zaman yer verilmektedir.
Fakat her internet haber sitelerinde olduğu gibi ,” içeriği hukuka aykırı yıldırıcı, tehdit edici, hakaret niteliğinde olan, genel ahlaka aykırı, yakışıksız, edebe aykırı, pornografik, aşağılayıcı, karalayıcı, küfürlü, lekeleyici ve benzeri her türlü bilgi ve görüş,

- suç teşkil edecek veya suça teşvik edici nitelikte veya ulusal ve uluslararası kanunlara aykırı olan veya başkalarının kişisel haklarını zedeleyici, çiğneyici, hakaret edici, özel hayatlarına ve kamu haklarına tecavüz teşkil eden
- kin, nefret, ırkçılık, bağnazlık, başkalarına karşı her türlü fiziki tecavüzü teşvik eden veya küçüklere zararlı olabilecek, rahatsız edici, saldırgan veya başkalarına saldırganlığı teşvik edici, her türlü mesaj ve yorumlara yer verilmez” ilkesi bizim sitemiz içinde geçerlidir.
Bazı okuyucularımızın yazdıkları yorumlar, yukarıdaki bahsedilen üzücü sonuçları doğurabilecek nitelikte yorum olduğu için yer verilmemektedir. Özellikle bir resmi kurumda çalışan kişilerin kuruma girmesi öncesi izlenen periyodun, zaman zaman farklı bir şekilde yorumlarda lanse edilmesi, onun dışında kurumda çalışan kişilerin isimleri kullanılarak, özel hayatlarından bahsedilmesi, hem hukuki açıdan, hemde ahlaki açıdan uygun değildir.  Gazetemiz ve sitemiz hiçbir zaman magazin gazetesi yada sitesi değildir. Bizim amacımız ilçemizde ki eksikleri dile getirip çözüm yolları bulmaktır. Bu nedenle zaman zaman kişilerin özel hayatına giren yorumlara site yönetimi olarak yer vermiyoruz. Bu konuda okurlarımdan bize anlayış göstermelerini diliyoruz.

Bozcamahmut Yaylası

Ayhan Altan. ( Kütahyadan)
Sitemize en çok yorum ekleyen yorumcularımızında birisi. Sitemizde ki bir habere yaptığı ve bizim 8 yıldır göremediğimiz bir eksikliği vurguladığı yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum.
(… Eskilimizin Eşmekaya'dan sonra en fazla ulaşımının sağlandığı nokta olduğunu yazmıştım. Buralarda yolculuk yapan hemşehrilerimize hizmet verecek bir sosyal tesisin eksikliğinden bahsetmiştim.Ne varki birkaç kişi bu olayın üstünde durmuş olması diğer insanların buna ilgi göstermemesi beni üzmüştür.Burada çok amaçlı bir sosyal tesise acil ihtiyaç vardır.Oturma bekleme salonu,WC.Misafirhane,o bölgeye hitap edecek düğün salonu ve buna benzer hizmetlerin sunulabileceği bir yerin yap işlet devret modeli ile yapılabilmesini çok isterim.Bu hizmet günümüzün ihtiyaçlarından olduğunu çok defa dile getirdim.Buraya yapılacak tesisin iyi bir denetimle çok güzel hizmet vereceği kanaatindeyim...) Değerli yetkililerin bu konu üzerinde hassasiyetle duracakları kanaatindeyim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Hilmi YOL Arşivi