Dr. Ünzile Girişgin

Dr. Ünzile Girişgin

Livata'nın (Anal seks: Ters ilişki) ömür boyu tedavisi yoktur!

Yüce Yaratıcımızın en kesin sınırlarla koyduğu cinsel yasaklardan en önemlisi anüs yolu ile olan birleşmedir.

Anüs ya da halk arasında makat diye bilinen bölge yemek atıklarının gaita (kaka) olarak dışarıya boşaltıldığı organdır. Burada bir sfinkter yani büzme kası olup içten dışa doğru açılır. Anüs kası dıştan içe açılmaya zorlandığı için bir süre sonra gaz ve kaka kaçırma şikâyeti başlayacak. İnternette, hekim ve cinsel terapist eğitimlerinde kanamaması, yırtılmaması için akıl veren çok. Ama yırtılan anüsü tamir için gelen kadınları da biz görüyoruz.

Rabbimiz bir kez dahi olsa bu bölgenin cinsel birleşmeye kullanılmasına izin vermemiştir. 

Lut Gölünün kıyamete değin vasfı korunarak insanlığa livata fiilinin İlahi gazabı çekecek bir cinsel birleşme şekli olduğu unutturulmamak istenmiştir.

Kur’an-ı Kerim’de Lut kavmi ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Lut Peygamberin uyarılarını dikkate almayıp bu fiillerine devam ettikleri için Allah gazabını göndererek hepsini helak etmiştir. Ve bize de ibret olması için Lut Gölünü var etmiştir onların yaşadığı beldede.

Livata talebi karşısında Müslüman kadınlara verilen emir bellidir. Parmakla veya penisle anüse birleşme yapılamaz. Nikâhlı eşiniz dahi bunu talep etse ben ne yaparım, çocuklarım ne olur diye asla tereddüt yaşamadan boşanmalısınız.

Gelelim genç kızlarımızın içine düştükleri gaflete;

Sırf kızlık zarım bozulmasın diye sevdikleri erkeklerin seks arzusunu anüsle gidermeye izin vermeleri “önüm hariç istediğin gibi kullan!” demeleri hangi şeytani aklın bulduğu çözümdür?

Livata bir bağımlılıktır. Tıp bu bağımlılığın izahını yapmaya muktedir olamamıştır. Sonsuza dek izahını yapamayabiliriz de! Çünkü bu Rabbimizin koyduğu İlahi bir kanundur. Bu fiil kendi isteği ile yaptıran yani yapılmasına izin veren kişiye eroin, kokain bağımlılığı gibi bir seks bağımlılığı oluşturan eylemdir.

Allah-u Teâlâ’nın onay vermediği her eylemin sadece Ahret yurdunda değil bu dünyada da bazı bedelleri vardır. İmanlı her kişi Rabbinin huzurunda mahcup olup utanmamak, ağır bedeller ödememek için yasaklanmış olan eylemlerden uzak durur. Hatta canını verir zorlama karşısında. Rabbine isyan etmez.

 

Sayıyı burada söylemeyeceğim. Ama Yüce Yaratıcımız tek bir sefer bile denemeye müsaade etmemiştir. Bunu ısrarla hatırlatacağım.

Livataya alıştığınız vakit son nefesinize kadar partner arayacaksınız.

Yaşlandığınızda jigolo bulma derdine düşeceksiniz. Tabi paranız varsa.

Erkekler size para vermeyecek siz onlara para verecek,  gel çok istiyorum diyerek seks kölesi haline geleceksiniz. Şimdi cehaletle, gençlik cesareti ile bulduğunuz bu çözüm gelecekte sizlere çok ağır bedelleler ödetecek (devam edecek...).

Bu yazı toplam 92173 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum