Tek ses tek yürek olmalıyız!

         Geçtiğimiz hafta içi iki ayrı saldırı ile hunharca masum Asker ve Polisimiz şehit oldular. Yüzlerce insanımızda yaralanarak tedavi altına alındılar. Bunlardan belkide birçoğu ömür boyu sakat kalarak hayatları kararacak. Şehit olanların ve yaralananların acısını aileler çekti. Bu hainliğin bir gün bizi hedef almayacağı ne malum? Bu nedenle ülkemiz çok büyük bir sınavdan geçmektedir. Görüşümüz, düşüncemiz ve siyasi anlayışımız ne olursa olsun teröre karşı tek yumruk olmak durumundayız.

      Terör üzerinde ne siyasi rant elde edilir, neden başkasına olan kızgınlığımız ülkemizin kötü durum yaşamı üzerinden intikam alınır. Zaman el ele gönül gönüle olmak zamanıdır. Ayrılık ve birbirimize düşmanlık zamanı değil kardeşçe kucaklaşmak zamanıdır.

       Her geçen gün kimlerin kimlerle kucaklaşıp birlikte işbirliği yaptığını zaman içerisinde daha iyi anlamaktayız. Kimin aklına gelirdi şu Fetö terör örgütünün PKK ile işbirliği yapacağını. Adamlar PKK’yı evlerinde saklayıp beslemişler.

       Bu nasıl bir din ve Müslümanlık ki, vatan hainliğinde sınır tanımıyor. Ordu sınırda PKK’ya yolgeçen hanı gibi ellerini kollarını sallayarak cinayet işletiyor. Kendileri aracılık yaparak ülke insanına suikast planlayabiliyor. İçeriye alınması gerekenleri Fetöcü Hakim ve Savcılar serbest bırakıp ellerini sallayarak gezdirebiliyor.

       Zaman ülkeme kim ihanet yapmaya kalkarsa ona karşı durma zamanıdır. Millet olarak evlerimize ve işyerlerimize bayrak asarak tepki gösterme zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrı yaptığı şekilde teröre karşı milli birlik oluşturup seferberliğe hepimiz destek olmalıyız.

       Şu kış gününde ülkesinden olan, çoluk çocuk sokaklara düşen Halepi bir düşünelim. Suriye’nin diğer kentlerinde evsiz barksız kalanları bir düşünelim. Aynı durumu bize yapmak istiyor ecnebi komitesi. Onların sığınacakları yer var, peki bizim sığınacak yerimiz var mı? Bizim bizden başka dostumuz yok sevgili okurlarım.

      Meclis araştırma komisyonuna uzun uzun ifade veren Sakarya Emniyet Müdür Eyüp Pınarbaşı’nın ifadesini okurken tüylerim diken diken oldu. Bu ifadenin çok kısa bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Ceylanpınar Belediye Başkanının aracına bombalı saldırı düzenlendiğini belirten Pınarbaşı, olayı gerçekleştirenleri yakaladıklarını, ancak çıkarıldıkları mahkemede tuhaf bir şekilde serbest kaldıklarını söyledi. Eyüp Pınarbaşı, o zamanlar bir şehit cenazesinde, "FETÖ’ nün PKK ile kol kola girdiğini ve ülkeyi kaosa sürüklemek istediğini" söylediği için ailesiyle birlikte uğramadığı iftira ve hakaret kalmadığını belirtti.

     Pınarbaşı, "İki polisi PKK şehit etti ama FETÖ saldırıya zemin hazırladı. Bundan şüphemiz yok, eminiz. Çünkü saldırıdan sonra polislerin isimlerini, silahların seri numaralarını, kendi telsizlerinden okudular." diye konuştu.

       Pınarbaşı, Hasan Şahin isimli PKK'nın canlı bombacısını yakaladıklarını ve bu kişinin FETÖ’ nün ışık evinde üç ay kaldığını tespit ettiklerini de kaydederek, "FETÖ örgütü ile PKK terör örgütü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da kol kola girdiler ve ihanet sarmalını genişlettiler. Bunun sonucunda da bugünlere geldik." dedi.

       Pınarbaşı’nın ifadesi içinde Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanına yapılan suikast silahının seri numaralarının bazı polis memurlarının elinde olmasına hayret ettiğini söylüyor. Görüldüğü üzere ülkemizi yok etmek için yıllardır PKK ile işbirliği içinde olan Fetö Örgütünün hainliği her geçen gün yüz üstüne çıkmaktadır.

       Biz 2014 yılında boş dağ ve tepeler bombalanıyor dediğimizde ne kadar haklı olduğumuz şimdi daha iyi anlaşılıyor. Adamlar bırakın örgütle mücadeleyi resmen yataklık yapıyorlarmış. Birlikte kol kola girmişler bizde sanıyorduk ki, Ordumuz ve Emniyetimiz bunlarla mücadele ediyorlar.

       Ülkemizde yaşadıklarımız ayrı bir acı verirken Orta doğudaki kış günü ülkemize kaçmaya çalışan evinden yurdundan olanlar hepsi umudunu bize dikmiş. Bu nedenle birlik ve beraber olmalıyız. Kardeşçe el birliği ile teröre karşı durmalıyız.

      Ülkemize 15 Temmuzda sahip çıktığımızdan daha fazla birlik ve beraberlik içinde tek ses tek yürek olmalıyız. Bir başka güzel gelişmede Bahçeli ve Kılıçdaroğlunun teröre karşı ilk defa birlik olmaları. 

Bu yazı toplam 1576 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.