Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

15 Temmuz Gecesi Ya İstiklal Ya Ölüm Denilerek Mücadele Edilip Zafere Erişilmiştir

    Değerli okuyucu kardeşlerim, malumunuz Türkiye’miz üzerinde yıllardır oyunlar oynanmış içeriden ve dışarıdan çok büyük saldırılar gerçekleştirilmiştir. Saldırıların her birine, haçlı seferlerine İmanlı, irfan sahibi ecdadımız, milletimiz karşı çıkıp mücadele etmiştir. Asla  vatansız yaşayamayacağımızı çok net dün olduğu gibi bugünde dünyaya göstermişizdir.15 Temmuz 2016 Cuma akşamı ihanetlere bir yenisi daha eklenmiş, bir grup gözü dönmüş yabancı güçlerin maşası satılık hain ve zalimler güzel Ülke Türkiye’mizi işgal etmek için girişimde bulunmuşlardır.

    Allah (c.c.)’ın lütfu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cesareti, kararlılığı sonucu ölümüne vatanseverleri meydanlara davet etmesi, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, Hükümetimizin, Milletvekillerimizin, Milletimizin kararlı duruşları,  işgal girişimine karşı olan askerlerimizin, polislerimizin kahramanlıkları,  siyasi partilerin büyük çoğunluğunun karşı tavır koyuşları,  medyanın milli iradeye güçlü desteği, farklı görüşteki bir çok insanlarımızın birlikteliği, halkımızın sokaklara inerek iradesine sahip çıkarak, tankların, topların, durdurulması için ölümüne mücadelesi sonucunda, zalimlere, hainlere gerekli direniş   gösterilmiş, işgal girişimine ölümüne mücadele edilip geçit verilmemiştir. Milletimizin korkup sineceğini hesap edenler,  meydanlara inmesi ile beklemedikleri, hesaba katmadıkları bir tepki ile karşılaşıp şaşkına dönmüşlerdir. 15 temmuz gecesi ya istiklâl ya ölüm denilerek mücadele edilip zafere erişilmiştir. Son günlerde emperyalistlerden aldıkları destekle içimizdeki hainler yeni senaryoların peşine düşmüşler yeni kaosların, işgal girişimlerinin hayallerini kurmaya başlamışlardır. Hiç heveslenmeyin, milletimiz her türlü ihanet karşısında birlikteliğini koruyarak mücadelesini yapacak, güzel ülkemizi hainlere asla bırakmayacaktır.

     15 Temmuz 2016 akşamı ülkemizi işgal etme girişiminin yaşandığını duyduğum  saat: 22.20 gibi bir zaman dilimi sonrası meydanlara çıkarak ilk gün Konya Valilik  önünde sonrasındaki günlerde de Konya Mevlana meydanında düzenli olarak darbelere, işgal girişimlerine karşı duruşumuzu net olarak göstermenin manevi huzurunu yaşayan bir kardeşinizim. Herkesin hesap yaptığı, şartlar değişir diyerek bekle gör politikası izlediği bir zaman diliminde kim var? Denildiği zaman önüne, yanına , arkasına bakmadan ben varım diyen bir kardeşinizim. Elbette bir çok değerli kardeşim de aynı şekilde sonunu düşünmeden cesur bir şekil de mücadele ettiler. 16 Temmuz 2016  akşamı Mevlana meydanında konuşma yaparak tarafımı net olarak ortaya koymuştum. O zaman dilimlerinde hesap yapıp ortaya çıkamayan korkakların varlığını da bilmekteyiz. O hainlerden çokları cezalarını çekti hala cezalandırılması gerekenlerin var olduğunu yeni yeni yapılan operasyonlarda elde edilen bilgilere göre tutuklananlardan öğrenmiş oluyoruz. İşgal girişiminin hemen akabinde dört yazı yazmıştım. Yazılarım ile konuşmamın linklerini ekte sunuyorum;

     Türkiye’mizi, Vatanımızı, Bayrağımızı seven, milletimizin güzel insanları, korkmadan, büyük bir cesaretle saflarını belli ederek, Siyonizm’in, emperyalizmin kuklası satılık hain FETÖ terör örgütüne mensup olanlara karşı gelerek bir destan yazmıştır. Necip Milletimiz ilk andan itibaren sokaklara inerek, Milli İradeye sahip çıkmıştır.  Türkiye bir muz Cumhuriyeti değildir. Milletimiz dik durup, eğilmemiş, Türkiye’mizi işgalcilere teslim etmemiştir. Hakkın ve halkın önünde hiç bir güç duramaz.

    Bu güne kadar eşi ve benzeri görülmemiş şekilde ilk günden itibaren bir halk hareketi gerçekleştirilmiş, Türkiye’mizi işgale yeltenen hainler durdurularak tutuklanmaları sağlanmış, sabaha kadar, fiili ve kavli dualar yapılmış, Yasinler, Fetihler, Fatihalar, hatimler, salalar, ezanlar okunmuştur. Adını Yurtta Sulh Konseyi olarak lanse eden bir grup gözü dönmüş hain teröristler tarafından Milli İradeye, Türkiye Büyük Millet Meclisine, Emniyet Müdürlüklerine, Önemli Kamu Kurumlarımıza F 16‘lar, helikopterler ile bombalar atılmış, sivil halkımız silahlarla taranmıştır. Terör örgütü PKK’ya kullanmadıkları silahları, o hainlerle de işbirliği yapıp Milletimize yöneltip ateşlemişlerdir. Demokrasiye, Milletimize hiç çekinmeden kurşun sıkan, öldüren hainlere hak ettikleri en ağır cezalar verilmiştir ve verilmeye de devam edecektir. Allah’ın yardımı, lütfu, milletimizin irfanı ile büyük bir oyun bozulmuştur.  Ne kadar şükretsek, hamd etsek azdır diye düşünüyorum. Türkiye’mize, Milletimize, Vatanımıza, Bayrağımıza, mukaddesatımıza, bütün değerlerimize ihanet etmeye kalkan hain teröristlere, Milletimiz en güzel cevabı vermiştir. Allah’ın Lâneti, bütün zalimlerin, hainlerin üzerine olsun.

     Türkiye’mizi işgal etmek için girişimde bulunan işgalcilere karşı duran, destan yazan, bulundukları yerlerdeki büyük meydanları doldurarak iradesine sahip çıkan Milletimizi gönülden tebrik ediyor, alkışlıyorum. Nasıl Unutulur ki 15 Temmuz Gecesi ! Elbette unutulmaz ve unutturulmaz. 15 Temmuz’u Unutmamak ve unutturmamak için beşinci yılında da sosyal mesafeye dikkat ederek yeniden meydanlarda olmamız gerekir. Bugüne kadar destek veren, bundan sonrada  hainlere fırsat vermeyecek olan bütün kardeşlerimize kalb-i şükranlarımı sunarım. Rabbimiz, her birinizden razı olsun. FETÖ Terör örgütüne mensup hainlere karşı koyup mücadelede ederken hayatını kaybeden Şehitlerimize, Allah (c. c.), Rahmet eylesin. Mekânları Cennet Olsun. Gazilerimize hayırlı bereketli uzun ömürler dilerim. Rabbimiz, iç-dış zalimlerden ve her türlü fitneden her birimizi korusun. Allah (c.c.) yâr ve yardımcımız olsun, bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. (Âmin)    

Bu yazı toplam 911 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.