Bunlara takıldıysanız yandınız

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülke genelinde Fetö terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlar da herkeste bir endişe var. Valla bende ne endişe var nede bir sıkıntı. Çünkü bu örgütün kapısından geçmediğim gibi yemin ederim bırakın gazetesini almayı alanların işyerinde bile elime alıp bakma gereği duymadım. Hatta üç beş gazeteyi destek olsun diye alanlara da kızmışımdır. Bundan herhalde bir 6 ay önce adıma gelen gazeteyi kimin abone yaptığını bile bilmiyordum telefon açıp apartman kapısına koymamalarını istedim. Sonra öğrendim ki, bazıları 5-6 gazeteye abone olup belli kişilere gönderiyorlarmış.
Adamlarda par çok nereye harcayacaklarını bilmiyorlar. Çükü bu örgüt liderini 39 yıldan buyana tanıyor ve hiç sevmedim. Son 15 yıldır bunların yaptığını gördükçe eleştirmişimdir.
Dolayısı ile soğan yemediyseniz ağzınızın kokmasına gerek yok. Sayın Başbakanımız içeri alınanlardan mağdur olanlar olmasın diye üzerine basa basa söylüyor. Burada önemli olan 17 ve 25 Aralık operasyonundan sonra bu örgütle bağlantısı olanlar inceleniyor.
17 ve 25 Aralık operasyonundan sonra hala ilişkilerini kesmeyip bu örgütle işli dışlı oldu iseniz yandınız. Hala maklube yemeye devam ettiyseniz o zaman işiniz çok kötü.
Bu operasyonlar devam edecek. Devam ederken ağa takılanlar elbette demir parmaklıklar arasına girecek. Bakın hiç tahmin etmediğimiz kişiler bu ağa takılmışlar ve içeriye girdiler. Bunlar içinde suçsuz olanlar vardır, bu suçsuz insanlarda elbette hakları teslim edilecektir.
Eğer şu aşağıya yazdıklarıma takıldı iseniz işiniz çok zor. Sakınha bu ağa takılmayın kurtulamazsınız. Bu takıntı nedir hep birlikte göz atalım.
1- 17-25 Aralık darbe girişimleri ve MİT tırlarının durdurulması olaylarından sonra FETÖ yayın organlarından olan Zaman gazetesi, Bugün gazetesi aboneliğini devam ettirenler veya yeni abone olanlar. 
2- Yine bu tarihlerden sonra örgütün niyeti ortaya çıkmasına rağmen, tüm ikaz ve yardımlara rağmen, çocuklarını FETÖ'ye ait okullarda-dershanelerde ve etüt merkezlerinde okutanlar. 
3- 50 bin kişilik özel FETÖ iletişim ağına dahil olanlar. FETÖ'cülerin kurduğu özel bir iletişim ağı var. O ağ üzerinden 50 bin kişi irtibat kurmuş. 
4- 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra FETÖ'ye ait finans kurumlarında hesap bulunduranlar, özellikle de FETÖ çağrısı ile bankaya yeni para yatıranlar. 
5- FETÖ tarafından kurulan Aktif-Sen gibi sendikalarda 17-25 Aralık'tan sonra üyeliğini ısrarla devam ettirenler.
6- Yine FETÖ'ye ait olan Memurlar Vakfı, YÖNETDER'e üyeliğini devam ettirenler. 
7- Telefon dinlemelerine takılanlar. 
8- 17-25 Aralık darbe girişimi ve MİT TIR'ları olaylarından sonra FETÖ mensuplarının yurt içi ve yurt dışında yaptıkları toplantılara, özel organizasyonlarına, ev toplantılarına katılanlar.
9- 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra terörist başını Pensilvanya'da ziyaret edenler. 
10- Darbe girişimine katılanların ve destek verenlerin ifadelerinde ismi geçenler.
11- FETÖ'ye müzahir TUSKON gibi, İŞAD gibi iş dünyası derneklerinden-vakıflarından-sendikalarından 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra ısrarla ayrılmayanlar. 
12- Yine FETÖ tarafından kurulup işletilen Yazarlar Vakfı-Abant Platformu ve FETÖ'ye ait üniversitelerin-okulların yönetici-mütevelli heyeti ve üyeliğinden 17-25 Aralık'tan sonra ayrılmayanlar.
Şimdi gördünüz mü yukarda ki ağa takılanlar sıralarını beklesinler. Bu sıra yarın öbürsü gün kendilerine de gelecek. Vallaha gelip meydanda bayrak sallamakla bu işten kurtulunamıyor. Varsa bir yanlışlık elbette bir gün ortaya çıkıyor. 
Yani bu adamlar nasıl tespit ediliyor derseniz yukarda ki gibi temizlenip tespit ediliyor. Tabi burada emniyetinde işi çok zor.

Bu yazı toplam 1476 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.