Demek ki doğruları yazıyorum!

   Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Aksaray mitingi ile ilgili yazdığım yazıya kimse memnun olmamış. Ne MHP tarafı, nede Ak Parti tarafının hoşuna gitmemiş. Demek ki doğruları yazarak doğru yoldayız. Bizim amacımız tarafları memnun etmek değil, doğruları yazmaktır. Efendim şunu da yazsaydın, bunuda yazsaydın diyenler önce yazının tamamını okumalılar. Hatta bana mail yolu ile MHP taraftarlarından atılan MHP’nin seçim beyannamesindeki kaynaklarını gönderenler var. Gönderileri belki lazım olur diye saklıyorum.

Bazıları da taraf olduğumu ve Ak Partiyi kayırdığımı yazmış. Hatta yakın tanıdığım bir kamu görevlisi arkadaş bana daha ağır yazarak Tayyip Erdoğan’ın tetikçisi demiş. Daha ileri giderek ne hacılığımızı nede hocalığımızı koymuş. Allah herkese nasip etsin mukaddes topraklara gitmekte başımızın kakıcı oldu.

     MHP seçmeni tepki gösterirken tabi Ak Parti Milletvekilimizde o günkü yazıma sitem etti. Hâlbuki yazımın içeriğini tam okumuş olsalar bunu söylemezlerdi. Bizim işimiz kişileri kayırmak yerine doğruları yazmak, okurları doğru bilgilendirmektir.

     Sayın Bahçeli konuşmasında genel olarak vatandaşa ekonomik vaatlerde bulundu. Bende kaynaklarını da söylese idi demem suç oldu. Efendim seçim beyannamesini neden okumamışım ne biçim gazeteciymişim. Kardeşim benim okumam bir şey ifade etmez, seçmende oturup onu okumaz. Meydanda vaatlerle beraber bir kaçta kaynaktan bahsedebilirdi, seçmen buna bakar. Parti mensupları her gün Tren yolu, Havaalanı ve Tıp Fakültesi eleştirisi yaparken, Bahçeli biz iktidara talibiz size söz bunlar yapamaz, biz size havaalanı yaparız diye neden demedi. Kardeşim bunları yazmak suç mu?

      Yıllardır terör ve HDP ile ilgili eleştiri yapan Bahçeli bu konuda meydanda bir cümle söyledi mi? Acaba siyasi düşünce ve strateji şekli mi değişti diye insanın aklına elbette geliyor. Güneydoğu çözüm süreci ile ilgili neden bir politika üretip açıklama yapmadı?

      Ak Parti Milletvekili bana sitem ederken, MHP mitingi ile Ak Parti mitingi eşitti demeyip fiyasko mu demeliydik? Bunu söylemek kamuoyunu yanıltmak olmaz mı? Toplama insandı derken, elbette mitingler her zaman çevre il ve yakınlardan gelenlerle desteklenir. Bunu zaten bilmeyen yok ki, her parti bu konuda çalışma yapar.

      Efendim ben neden bu kadar uzun adamı seviyormuşum. Benim babamın oğlu değil, ama ülkeye yaptıklarına bakınca onu sevmemem elde değil. Aksaray’a kim milletvekili olmuş, kim olmamış inanın bu beni fazla ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren ülkemin istikrarı ve halkımızın huzurudur. Allah korusun bir Suriye, bir Irak, bir Mısır olmaktan korkuyorum. Bu nedenle ülkemdeki istikrarın bozulmamasını istiyorum. Yoksa kimim vekil seçilip seçilmesi benim için çokta önemli değil, ben olaya sadece Aksaray penceresinden bakmıyor, ülke penceresinden bakıyorum. Uzun adamı neden mi seviyorum, işte size cevabı birlikte göz atalım:

Marmaray YAP, Hızlı Trenler YAP, Havaalanları YAP, Üniversiteler YAP, Stadyumlar YAP, Olimpik Yüzme Havuzları YAP, Yeni Tiyatro Sahneleri YAP, Metrolar YAP, Tüneller YAP, Barajlar YAP, Nükleer Santral YAP, Modern Bölünmüş Yollar YAP, Modern Adliye Sarayları YAP, Milli Silahlar YAP, Milli Tank YAP, Milli Helikopter YAP, Sismik Araştırma Gemisi YAP, Boğazın Altına Tüp geçit YAP, Dev Şehir Hastaneleri YAP, 81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP, Tersane YAP, Liman YAP, Geri Dönüşüm Tesisleri YAP, Dar Gelirliye Konut YAP, Başörtüsünü serbest YAP, Hz. Muhammed in Hayatını ve Kuran ı seçmeli ders YAP, Uzaya uydu FIRLAT, Ambulans sayısını ARTIR, Hastane sayısını ARTIR, MR Cihazı sayısını ARTIR, Tomografi Cihazı sayısını ARTIR, Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR, Yeşil Alan miktarını ARTIR, Orman miktarını ARTIR, Milli Park sayısını ARTIR, Temiz Plaj sayısını ARTIR, Açılan İşyeri Sayısını ARTIR, Turist sayısını ARTIR, Öğrenci sayısını ARTIR, Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR,

Doğalgazlı il sayısını ARTIR, İçme suyu ulaşan insan sayısını ARTIR, Ortalama Yaşam Süresini ARTIR, Okuma Yazma Oranını ARTIR, Okullaşma Oranını ARTIR, Tarımsal Üretimi ARTIR, Çiftçiye Destekleri ARTIR,  Halka Sosyal Destekleri ARTIR, Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR, Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR, MB Döviz Rezervlerini ARTIR, Dünyada Türkiye’nin itibarını ARTIR, Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR, Türkiye’nin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ, Türkiye’nin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ, Enflasyonu DÜŞÜR, Faizleri DÜŞÜR, Kamu Borcunu DÜŞÜR, İMF ye Borcu YOK ET, Hava Kirliliğini YOK ET, Çöp Sorununu YOK ET, Trafik Canavarını YOK ET, Katsayı Zulmünü YOK ET, Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT, Öğrenciye Süt DAĞIT, Öğrenciye Tablet DAĞIT, Okullara Bilgisayar DAĞIT, Okullara Akıllı Tahta DAĞIT, Üniversite Harçlarını KALDIR, Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR, Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET, Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP, Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap ( Ordu-Giresun Havalimanı ) YAP, Hastaları hastanelerden rehin kalmaktan KURTAR, engellilere bakım merkezi açarak devlet bakımına AL, Her vatandaşa sosyal güvence GETİR, Dul ve yetimleri devlet korumasına alarak bakımını ÜSTLEN ve daha neler neler var.

      İşte uzun adamı bundan dolayı seviyorum.

Bu yazı toplam 1295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum