Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

Milletimiz, Bir Destan Yazmıştır

Güzel Ülke Türkiye’miz üzerinde yıllardır oynanan oyunlara, ihânetlere bir yenisi daha eklenmiş, 15 Temmuz 2016 Cum’a akşamı bir grup gözü dönmüş hain, zalim cuntacı grup darbe girişiminde bulunmuştur.

     Allah (c.c.)’ınLutfu, Milletimizin feraseti, Darbeye karşı olan askerlerimizin, polislerimizin kahramanlıkları, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cesareti, kararlılığı, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, Hükumetimizin, Milletvekillerimizin, bütün Siyasi Partilerin karşı tavır koyuşu, Medyanın milli iradeye güçlü desteği, farklı görüşteki bütün insanlarımızın birlikteliği, halkımızın sokaklara inerek iradesine sahip çıkarak, tankların, topların, durdurulması için ölümüne  mücadelesi sonucunda, zalimlere, hainlere gerekli direniş gösterilmiş, darbecilere, darbe yapılmıştır.

Türkiyemizi, Vatanımızı, Bayrağımızı seven, Milletimiz’in güzel insanları, korkmadan, büyük bir cesaretle saflarını belli ederek, cuntacılara karşı gelerek bir destan yazmıştır. İlk andan itibaren sokaklara inerek, Milli İradeye sahip çıkmıştır.  Türkiye bir muz Cumhuriyeti değildir. Milletimiz dik durup, eğilmemiş, Türkiye’mizi Darbecilere teslim etmemiştir. Hakkın ve Halkın önünde hiç bir güç duramaz. Halkımız, Demokratik tepkilerini bulundukları şehirlerin büyük meydanlara inerek göstermişlerdir.Rabbimiz, duyarlı tüm Kardeşlerimizden Razı olsun.

Asım'ın nesli... Diyordumya... Nesilmiş gerçek:

İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmeyecek.Mehmet Akif ERSOY

     Bu güne kadar eşi ve benzeri görülmemiş şekilde ilk günden itibaren bir halk hareketi gerçekleştirilmiş, darbeciler durdurularak tutuklanmaları sağlanmış, sabaha kadar, fiili ve kavli dualar yapılmış, Yasinler, Fetihler, hatimler, salalar, ezanlar okunmuştur. Adını Yurtta Sulh Konseyi olarak lanse eden bir grup gözü dönmüş cuntacı, Milli İradeye,  Türkiye Büyük Millet Meclisine, Milletvekillerinin üzerlerine, Emniyet Müdürlüklerine, Önemli Kamu Kurumlarımıza F 16 ‘lar, helikopterler ile bombalar atılmış, sivil halkımız silahlarla taranmıştır.

Demokrasiye, Milletimize hiç çekinmeden kurşun sıkan, öldüren bu hainlere hak ettikleri en ağır cezanın verilmesi için, Vatana ihanet edenlere özel anayasa değişikliği yapılarak idam geri getirilmelidir.Sonucunda, Cuntacılara yargılanmaları sonucu hak edenlere idam cezası verilerek yerine getirilmelidir.Darbe kültüründen kurtulmak için, Kuleli Askeri Lisesinden başlamak suretiyle, Türk Silahlı Kuvvetler bünyesine giriş kriterleri, okutulan müfredat yenilenmelidir. Geç kalınmadan en kısa sürede köklü kalıcı, milletin özlediği Anayasa değişikliğide mutlaka gerçekleştirilmelidir.

     Allah (c.c.)’ın yardımı, lütfu, milletimizin irfanı ile büyük bir oyun bozulmuştur.  Ne kadar şükretsek, hamd etsek azdır diye düşünüyorum.Türkiyemize, Milletimize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Mukaddesatımıza, bütün değerlerimize ihânet etmeye kalkan cuntacılara, Milletimiz en güzel cevabı vermiştir. Allah (c.c.)’ ın Lâneti, bütün zalimlerin, hainlerin üzerine olsun.

Tüm küffar orduları, olsalar da müsellah,

Andolsun ki; her zaman, LÂ GÂLİBE İLLALLAH                 Cengiz Numanoğlu

Darbecilere karşı duran, Destan yazan, bulundukları yerlerdeki büyük meydanları doldurarak iradesine sahip çıkan Milletimizi gönülden tebrik ediyor, alkışlıyorum.  Emeği geçen, destek veren, bundan sonrada desteğini sürdürüp nöbetine devam edecek bütün kardeşlerimize kalb-i şükranlarımı sunarım.Rabbimiz, her birinizden Razı Olsun.  Cuntacılara karşı haklı mücadelede hayatını kaybeden Şehidlerimize, Allah (c.c.), Rahmet eylesin. Mekânları Cennet Olsun. Yaralılarımıza acil Şifalar diliyorum. Allah (c.c.) yâr ve yardımcımız olsun.

[email protected]

Bu yazı toplam 2176 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.