Türkiye üzerindeki asıl oyun 2023

            Türkiye üzerinde Avrupanın oynadığı asıl neden 2023 bitişi. Peki 2023 de ne varda Avrupa bizim üzerimize çullanıyor? Lozan anlaşmasının bittiği tarih olduğu için. Bu tarihten sonra Avrupa Türkiyede cirit atamayacak. O anlaşma ile elimiz kolumuz bağlı durumdayız. Avrupa haçlısının birde Osmanlı kuyruk acısı olunca geçmişin hıncını almak istiyorlar. Tabi buna birde ilave olarak Türkiye’nin 15 yıl içerisinde ekonomik olarak güçlenmesi onlarda rahatsızlık yaratıyor.

      50 yıldır AB birliğine girmek için kapı kulu olarak bizi bekletiyorlar. Adı sanı duyulmamış ülkeleri alırken bizi oyalıyorlar. Aslında 1923 ten sonra Türkiye kendiliğinden Avrupalaşmak istiyor ama kimse oralı olmuyor.

      Neden Avrupaya el açalım, eli ğöğsünde talebe gibi duralım. Onlar isterse ekonomimizi büyütelim, istemezlerse büyütmeyelim. Daha düne kadar zaten otur deiklerinde oturuyor, kalk dediklerinde kalkıyorduk.

      Orta doğudaki haçlı işgali ve iş savaş çıkarmanın arkasında asıl Türkiye var. Türkiye’yi terör belası ile devam ettirelim ki, güçlenmesinler. 2023 ten önce içerde bir iç savaş çıkaralım ki, Türkiye 2023 te ekonomik olarak uçmasın.

     Bugün savunma sanayiinde nerede ise bağımsız üretime geçmemiz, onlar verirse hangi silahı alacağız demiyoruz. Arık deniz altından yürüyoruz. Ülkede ulaşım, yollar, tüneller ve Havaalanları muazzam, adamlar rahatsız olmaz mı?

      Bunların Başında ABD, İngiltere ve Almanya var. Asıl hedefleri ülkemizi geliştirmemek ve namerde muhtaç etmek. Daha 1960 lı yıllarda en çok işçiyi Türkiyeden Almanya götürürken güzel kullanıyordu. Hemde en adi ve pis işlerde çalıştırıyorlardı. Şimdi onlarla yarışır duruma geldik. Peki Almanyanın sıkıntısı nedir kendini parçalıyor.

       Terör örgütlerinin üssü haline gelmesi Almanya, Türkiye'ye artık açık açık saldırmaya başladı. Referandum öncesi Almanya'da yapılması planlanan mitinglerin yasaklanmasıyla gerginlik iyice tırmandı. Peki Almanya'nın bu saldırgan tutumun sebepleri neler?

     FETÖ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerini kendi himayesinde barındıran Almanya, Türkiye'ye ise antidemokratik uygulamalarla saldırıyor. Teröristlerin Türkiye aleyhindeki kampanyalara polis koruması vererek yaptırtan Almanya, 'evet' kampanyası yapmak isteyen Türk siyasetçilere ise engel olmadı mı?

       Son yıllarda Almanya'da Neo-Nazilerin işlediği suçlar giderek artıyor. Üstelik bu gruplara Alman istihbaratının destek verdiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra FETÖ ve PKK terör örgütlerinin lobileri de Almanya'da Türkiye aleyhinde propaganda yapıyor. FETÖ ve PKK ilişkili oldukları medya organlarıyla ve kurdukları derneklerle Alman siyasetçileri Türkiye aleyhinde kışkırtıyor..

      Terör örgütlerini Türkiye'ye karşı kullanmak için elinde bulunduran Almanya'yı asıl kudurtan ise Türkiye'nin ekonomisiyle dünyada söz sahibi haline gelmesi. Almanya ise Türkiye'nin kendilerine bağımlı olmasını istiyor. Dev projelerle gücüne güç katan Türkiye, Almanya'nın açık hedefi haline geldi. 2018'de ilk etabı hizmete girecek olan üçüncü havalimanı Frankfurt Havalimanı'nı devre dışı bırakacak. Bunun yanı sıra İstanbul'un finans merkezi haline gelmesiyle Körfez sermayesi Almanya yerine Türkiye'yi tercih etmeye başladı.

       Gördünüz mü asıl hedefin ne olduğunu? Diğer Avrupa ülkeleri bunlardan geri kalır mı? Onlarında meselesi Türkiye güçlenmesin kendilerine kapı kulu olsun. Adamlar baksanıza kimden silah aldığımızı bile sorguluyorlar.

      2023 hedefi için bu dış düşmanların oyununa gelmeden birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Allah’ın izniyle o hedefe vardığımızda ülkemiz dünya lideri olacaktır.

Bu yazı toplam 1632 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.